Profil: Autografy polskich piłkarzy
Kolekcjoner od: 2008-02
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 19:28
Bartek napisał/a:
Ja zbieram kapsle Tymbark z butelek szklanych. Mogę wymienić się za grafy nawet. Jak coś to PW.
a myśli Tymbarka zapisujesz sobie gdzieś w takim jednym miejscu może? (chodzi mi o te napisy na odwrocie)
luki napisał/a:
Ktoś mi ostatnio zawalił znaczek z Passata
Właśnie w tej branży kolekcjonerów mojego typu jest bardzo mało dlatego nie jest łatwo od kogoś zakupić takie znaczki ;\ Ta druga grupa czyli pseudo kolekcjonerzy idą sobie z łomem po osiedlu i tak sobie wyrywają znaczki, napisy, kołpaki, a czasem i pewnie zostawią samochód na cegłach jak drogie felgi To ja od takich to nic nie chcę nawet za darmo. Rozumiem takich jak ja co ojciec ma zakład blacharsko-lakierniczy i jak już idą całe klapy do wymiany to wtedy zostawia dla mnie całe znaczki i z takich kolekcję można robić. Jest jeszcze 2gi sposób kolekcjonowania "na farta" ale o tym to może Gelu opowiedzieć, bo to dzięki jemu mam Seata w kolekcji
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Shimano Sro Sie 18, 2010 19:29, w całości zmieniany 1 raz
ja jak kolega wyzej :d jak bylem maly [6-7 lat] zbieralemw parku kapsle i ukladalem z nich trubynu na meczach, a boisko bylo z...kredek teraz wzielem sie za to powazniej. mam juz kilka umowionych wymian, pare wyjazdow do niemiec po piwko...no rok 2011 chce skonczyc z ok 300-400 kapsli bez dubli :>
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 19:09
Hmm, oprócz autografów sportowców zbieram jeszcze podpisy rapperów/producentów itp Na razie mam ich kilkanaście jednak bardzo wiele dla mnie znaczą:
Peja,Dj Decks, Pezet, Małolat, Numer Raz, Kaszalot, Dj Zero, Dj Krzaku, Pih, Kobra, Dj Story, Śliwa, Gandi Ganda, Wini, Seba, Sobota, SKW, Bilon, Wilku, Zawik, Zelo, Buczer, Brożas.
Ja zbieram od niedawna kapsle Tymbarków (tylko szklane butelki) , zbieram vlepki,ale tylko dotyczące rapu oraz płyty hiphopowe(rapowe) jak kto woli
To tyle.
Kapsle z wypitych piw (ale ostatnio - na szczęście - kolekcja się nie rozwija), płyty z muzyką rozrywkową (ostatnio tylko rekreacyjnie) i pewnie coś jeszcze.
Również zbierałem kapsle.Kiedyś teżzbieralem naklejki panini ale to bylo pod koniec lat 90.Miałem też epizod z kolekcjonowaniem czegoś tam z chispow ale juz nie pamietam co to bylo podejrzewam ,ze cos zwiazne z pilka nozna.
_________________ Cordon Sport Massenmord Jetzt ist Krieg ab sofort
Widzę,żę tu wiele osób kolekjonowało bądź kolekcjonuje kapsle z Tymbarków, jak by ktoś był chętny to jak mogę się powymieniać, bo mam ich całą masę.
Jak coś to PW a napewno się dogadamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum