Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 19:39 Autografy nie tylko sportowców
Czy posiadacie może autografy... ale zespołów i wokalistów muzycznych? Lub aktorów itd.
I czy ogólnie, jeśli widzicie na ulicy jakiegoś muzyka to prosicie go o autograf? Nawet jak go nie lubicie? (bo przecież jeśli chodzi o sportowców, to chcecie mieć każdego)
Ja mam tak:
Doda - siostra dała, bo miała dwa
Kukiz - mama zdobyła osobiście na dworcu w Katowicach
Urszula Dudziak - to samo co wyżej
Tomasz Kot - to samo co wyżej ;D
cały zespół Konopians - zdobyty osobiście na ulicy w Czeladzi
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 14:21 Re: Autografy nie tylko sportowców
Michael900 napisał/a:
(bo przecież jeśli chodzi o sportowców, to chcecie mieć każdego)
Skąd ta pewność Ja chcę tylko piłkarzy i to nie byle których
Ja mam Katie Meluy, Johna Travolty, Gordona Ramseya, Krzysztofa Krawczyka (jedyny nie po mailu - dziadkowie w sanatorium mieli koło niego pokój) i to chyba wszystko
Tzn nie są to takie znaczki które normalnie sprzedaje Poczta Polska. Tylko kolekcjonerskie. M.in. są po 60zł, 80zł... Raczej jakbym użył ten kolekcjonerski za 3zł, to by poszedł ładnie za granice Ale jeszcze nie próbowałem, bo potem można ładnie zarobić na znaczkach (za jakieś 10 lat)
Kiedyś też tak zbierałem... Mój tato miał taką kolekcje puszek (niezgniecionych) z różnych piw (z zagranicy też)... Potem trzymał je już w piwnicy, aż wkońcu sprzedał ;p
[ Dodano: Pią Cze 20, 2008 10:36 pm ]
No i ja jeszcze BravoSport zbieram. Często właśnie z tej gazety wycinam herby, by ozdobić listy
Ostatnio zmieniony przez pz997 Pią Cze 20, 2008 21:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum