Restocku jeszcze nie było, ale już doszły 2 xboxy dla zwycięzców aukcji za comety, dostał typek psp za 100 000 zarejestrowanego użytkownika i dochodzą już czapki, koszulki i smycze dla pierwszych 1000 kont.
eheheh mój brat w to klika i ma ok.100 złotych, ale siedzi pół dnia na kompie to się mu nie dziwię .nie, jednak mu się dziwię bo ja to jak przesiedzę 2 h na komputerze to mam serdecznie dość .i jeszcze na jakies stronie, lockerz czy cos takiego wygral kubek, duzy kubek .
Ja polecam quizy na ring.wp.pl. Teleturnieje online z różnych dziedzin (w tym piłka nożna i sport). Wpłacamy pieniądze i gramy z innymi użytkownikami. Na początek można grać nie na pineiądze. W przeciwieństwie do wielu innych sposobów zarabiania przez Internet, ten jest w 100% legalny (odprowadzany jest podatek od wygranej).
Zapraszam do rejestracji przy użyciu poniższego linku i do gry!
ring.wp.pl/polecam/michal_ol_68e4
Firma dziala od 2007 roku, jest legalnie zarejestrowana w UK. Na stronie i forach o tej stronie sa filmiki prezentow i skany potwierdzenia wplat (jezeli ktos woli kase). Firma zarabia kase na tak zwanym referal marketingu, idea jest taka ze ludzie polecaja sie nawzajem znajomym i wypelniaja oferty, za kazda oferte danej firmy osoba ktora polecila strone otrzymuje 17GBP lub jeden kredyt. Na dole strony w zakladce "Our Sites" znajaduja sie strony firmy z poszczegolnymi nagrodami. Trzeba zapisac sie na te strone, na ktorej nagrody bedziemy polowac
Zeby nabic osobie referala trzeba wybrac jedna z ofert prezentowanych przez rozne firmy, wiekszosc tych ofert jest platna, opiera sie o strony hazardowe, uslugi itd. w UK jest kilka opcji darmowych, sam skorzystalem z wyporzyczalni DVD i gier, 2 tygodniowym trialem. W Polsce jest jedna oferta darmowa czyli Intuit. Oczywiscie haczyk polega na tym ze osoby zapisujace sie na triala czesto nie sa swiadome ze po jego ukonczeniu trzeba juz za usluge placic, tak wiec aby wszystko odbylo sie calkowicie za free wystarczy odklepac ten tydzien dwa triala, zastosowac sie do instrukcji, a potem zrezygnowac z uslugi jak tylko oferta zostanie zaliczona. Sam wypozyczylem fajny filmik, wlasnie ogladam, a jutro odsylam i zamykam moje konto. Polska oferte z intuita da sie zalatwic zarowno posiadajac karte platnicza jak i bez karty:
Wchodzisz na stronkę którą podałem wyżej Na samej górze zobaczysz nagrody takie jak xbox, ps3 [...] Kliknij w któryś z nich i zostaniesz przeniesiony na stronę rejestracji. Ja osobiście z doświadczenia wiem, że najlepiej idzie zgarniać konsole.
Krok 2) - Rejestracja
Wybierasz Prezent z tej stronki po czym w prawym środkowym rogu strony będzie pole aby wpisać swój E-mail, wpisujemy E-mail a to nas przeniesie na stronę rejestracji. Należy wypełnić wszystkie pola dokładnie i poprawnie inaczej będą problemy z dostarczeniem twojego prezentu.
Krok 3) – Wypełnianie Ofert/y
Musisz wypełnić ofertę aby dostać swój prezent. W każdym kraju są darmowe
oferty, w Polsce jest tylko jedna. Intuit.com – 30 Dniowy Trial niestety wymaga posiadania karty ze znaczkiem VISA lub MasterCard (nie obawiaj się, nie zabiorą ci kasy). Należy się tam zarejestrować tym samym adresem co na stronce z darmowym prezentem
. Gdy już się zarejestrowałeś poczekaj od 1 godziny do 1 dnia (to jest czas w którym zatwierdza się wypełnienie oferty). Gdy już zobaczysz zielone kółko w stronie “Offers” na tej stronce z darmowym prezentem to znaczy że poprawnie wypełniłeś ofertę. Teraz, musisz tylko wysłać E-mail’a do Intuit.com aby usunęli twoje konto ponieważ nie chcesz go używać (w ten sposób nie zabiorą ci żadnej kasy). Jeżeli ktoś tu mieszka w Anglii lub Irlandii to polecam oferty Lovefilm.com i Screenclick.com
Łatwiejszym sposobem jest posiadanie 10 dolarów na Paypalu i wykupienie oferty Worldwinner.
Po zalogowaniu trzeba wykupić premium
za 10 USD, za co dostajemy 20 i z tego przegrać na szybko
powiedzmy 5 dolarów. W ciągu 24h nam to podliczy i mamy wypełnioną ofertę.
Krok 4) – Zbieranie Ludzi
To chyba najłatwiejszy krok ze wszystkich, na stronie “Refer Friends” jest twój Refflink który musisz dawać innym aby się zarejestrowali. Podam wam tu kilka sposobów jak zbierać innych aby się rejestrowali : Mów przyjaciołom, rozdawaj ulotki, rozwieszaj plakaty, mów rodzinie, gadaj o tym w szkole czy na studiach, zrób stronę internetową i wysyłaj do niej link innym. Jest o wiele więcej sposobów na zbieranie ludzi ale teraz daje tylko przykłady.
PAMIĘTAJ!: Dozwolone jest tylko 1 konto na tej stronce na 1 IP.
Krok 5) – Prezent Nadchodzi
Gdy już zbierzesz wymaganą liczbę osób które wypełniły ofertę, ta stronka będzie sprawdzać twoje konto czy nie oszukiwałeś itp. Trwa to kilka dni, później gdy wszystko zostanie sprawdzone i wszystko będzie poprawnie, twój prezent zostanie wysłany. Zazwyczaj czas wysyłki trwa tydzień. A później to tylko się cieszyć swym prezentem i zbierać ludzi na nowy.
Moja droga do wypełnienia oferty intuit
Podczas rejestracji przy drugim kroku (step 2) zamknąłem okno
Po 6 dniach dostałem wiadomość że mogę zrobić ofertę intuit bez posiadania karty kredytowej
U mnie na razie wygląda to tak
Jeśli masz jakiś problem ze stroną,ofertą,rejestracją chętnie pomogę pisz na pw , gg
A wiec tak mozemy wypalac kilka rzeczy tylko w gronie forum, nastepna osoba ktora wpisze sie w temat, niech bierze kod odemnie potem od następnej osoby i tak na zmiane az do czasu pojawienia sie nowego uzytkownika z wypelniona oferta. Wystarczy 10 znajomych i w krotkim czasie mozna miec konsolke, tak wiec to zdecydowanie lepsze niz codzienne ogladanie wideo na Lockerzie.
[ Dodano: Pon Lip 26, 2010 9:34 pm ]
Brakuje mi trzech osób - pierwsze 3 osoby które się zarejestrują i zaakceptują ofertę nagrodzę adresami do piłkarzy z mojej kolekcji(Taki chwyt podpatrzony na lekcji PP )
Ostatnio zmieniony przez mason Pon Lip 26, 2010 20:34, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum