Ogląda Ktoś WWE? Wiem że to w połowie jest Udawane ale mi się podoba.Moim Ulubiony Wrestrelem jest Rey Mysterio i jego 619 ale lubie także Triple H i Batiste .Teraz obecnie można oglądać na kanałach EuroSport i EuroSport2 i także na kanale Extreme
Ja także oglądam, już od dwóch lat staram się w mairę regularnie śledzić co się dzieje na ringach, faktem jest, że jest to udawane( w połowie), ale czy to nie piękne? Mi się bardzo podoba
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 21:35
Ja też od ponad 2 lat zaczalem ogladac WWE RAW, mam nawet t-shirt z dwóch gal. Ostatnio jakos zapominam ogladac na Extreme, bardzo duzo walk jest na YT. Moim ulubionym wrestlerem jest John Cena i Stone Cold Steve Austin.Pamiętam jak kiedys gralem na PS1 w Smackdown 2.Bardzo mi to się podoba.
Ostatnio zmieniony przez Marcinos Nie Lis 22, 2009 20:46, w całości zmieniany 2 razy
Mnie wciągnął w to brachol mojego kumpla, do którego przychodziłem pograć w "turnieje w Fife" a jego brat oglądał WWE, zaciekawiło mnie to i zacząłem oglądać WWE RAW, moim ulubiony Wrestlerem jest John Cena i jego "5 knuckle shuffle" i "You can't see me?". Staram się oglądać najnowsze gale.
Ps. Wysłałem do Cena SAE+FOTKA+IRC, ale na razie 0 odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Pon Lut 09, 2009 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Ja też lubię pooglądać Smackdown i Raw.Kiedyś nie miałem co robić i chodziłem po kanałach.Wszedłem na Extreme a tam Wrestling i mnie to wciągnęło.Moimi ulubionymi wrestlerami są Batista,John Cena i Carlito
Ale jak mogą oni walczyć o jakieś tam pasy mistrzowskie czy coś skoro te walki są pozorowane? Tego nie mogę zrozumieć... Wczoraj była dobra walka. Ja tam się dobrze nie znam. Wiem, że był gościu w kapelusze i miał takiego małego czerwonego na twarzy menedżera . I on coś tam gadał do przeciwnika, żeby go sprowokować.
Ja również parę lat temu bardzo się tym "jarałem". Miałem zawalone tymi walkami chyba z pół dysku, a moimi ulubieńcami byli Chris Benoit i Eddie Guerrero. Teraz obydwaj panowie nie żyją i jakoś nie przepadam już z tą "dyscypliną sportu".
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum