Walki ustawiaja tzw. bookerzy. To oni decyduja, kto ma wygrac. Wrestlerzy, na ringu improwizuja wiedza jedynie, kto ma wygrac ta walke i wiadomo ze im bardziej sa zgrani, i dobrzy technicznie tym walka bedzie szybsza, ciekawsza i lepsza.
Nad bezpieczenstwem w tym show, czuwa mnostwo osob. A co do fanow, poprostu to im sie podoba, ludzie lubia patrzec na takie widowisko. Segmenty miedzy walkami, rozwijajace sie feudy, debiutujacy wrestlerzy to wszystko przyciaga widza do ogladania sportu, a Vincent, zarabia na tym grube pieniadze - krotko mowiac, wszyscy sa zadowoleni.
Co do puszczania gal w Polskiej telewizji, to puszczaja tylko tygodniowki z poslizgiem.
Nie puszczaja gal PPV, czyli tych najwazniejszych. Wprawdzie, aktualnie nie ogladam nowych gal, ale bardzo lubie przypomniec sobie walki z plyt, ze starszego rocznika - to mozna nazwac prawdziwym wrestlingiem, a nie szopka ktora dzieje sie teraz.
Odezwij sie do mnie na gg, to wprowadze Cie w wrestling, historie, najlepsze gale, walki itd.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez punisherxxx Sob Lut 21, 2009 11:47, w całości zmieniany 1 raz
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 20:42
Lubię czasem pooglądać
Lubię Rey Misterio i Undertakera
Kiedyś widziałem walkę 1 gość rozsypał pineski i walnął głową 2 I krew leciała(więc udają, ale czasem boli)... albo gość spał z jakiegoś słupa O.o ]
Mi najbardziej się podobała akcja Jeffa Hardego, kiedy wrzucił R. Ortona na jakąś przyczepkę, Jeff wszedł na rusztowanie i skoczył na Randy'iego Ortona.
od WWE wole TNA i takie moje zdanie fajniejsi zawodnicy, lepsze akcje mniej udawania
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum