Ja prawdopodobnie wyjeżdżam na tydzień do Babci, a pod koniec sierpnia na 2 tygodnie do Zakopanego... (Chyba od 13 do 25 sierpnia...) Jedzie ktoś tam jeszcze w tym czasie?
Ja jadę do Hiszpanii niestety do Katalonii :/.Pójdę sobie na Camp Nou i założę dumnie koszulkę Realu Madrid Osobiście wolałbym pojechać do Madrytu ale to nie ja decyduję.
Wyjeżdżam za granicę, do Monachium (może Allianz Arena, choć i tak już tam byłem ) i raczej się z Szymonem nie spotkamy , potem Alpy, Włochy, Chorwacja i Wiedeń Szykuje się długa podróż Po powrocie pewnie chodzenie na plażę i pewnie jakieś wypady z byłą już klasą
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja w srode jade do Francji a ogolnie do Nicei. Wstąpie napewno na stadion AS Monac do Marsylli i innych klubow. Szympon ja tez bede na Alianz Arena :evil: .
Bede gdzieś do srody we Francji czyli caly tydzien a reszte wakacji bede siedzial w domu, albo na basen chodzic
Ja narazie siedzę w domu /Jagiellonia ma przez tydzień treningi u mnie w mieście, więc... Dzisiaj idę na sparing po autograf Kałużnego ;P/. Pod koniec miesiąca zapewne pojadę na wieś do dziadków, by tam grac ze znajomymi 8 godzin dziennie w karty
A pod koniec sierpnia (22-27.08) jadę do Zakopca- LGP w skokach narciarskich.
Jade jeszcze na obóz na przełomie lipca i sierpnia
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie chcę być nie miły, ale po mojemu Egipt jest przereklamowany
Ja nie lubię jeździć w takie miejsca jak Egipt, Włochy, Tunezja....za dużo ludzi, za bardzo przereklamowane....osobiście lubię jeździć do Czarnogóry:D 3 razy byłem]
Może i (wg. ciebie) jest przereklamowany, ale fajnie jest zobaczyć piramidy albo Jerozolimę (jest tam wycieczka)! W Czarnogórze tego nie zwiedzisz. /gelu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum