Ja z racji tego, że jeszcze przed wakacjami jadę do Londynu, wybieram się najprawdopodobniej na niecałe dwa tygodnie do Niemiec, a konkretniej do Bochum.
Ja prawdopodbnie wypocznę na tych wakacjach w moim jakże ukochanym mieście Opolu.
Chyba,że wyjadę na jakieś dwa tygodnie na kolonię do Barcelony. Pozatym nic nie mam w planach totalny luz. Byle do tych wakacji przetrwać
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 10:06
Były Ustrzyki Górne, za kilka dni będzie Hanower.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Byłem na zlocie turystów kolarzy UECT w Prudniku. Około ósmego sierpnia jadę do Niemiec na około tydzień, a szesnastego września wyjeżdżam na Słowację, gdzie spędzę trzy dni.
Ostatnio zmieniony przez Unkas Sob Lip 17, 2010 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 16:27
U mnie plany się zmieniły.
Pojadę prawdopodobnie na jakiś weekend do Warszawy. Kolonia do Grecjii odwołana, a niedawno chodziłem na żeglarstwo. W sierpniu może do Olsztyna i to na tyle.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
U mnie plany minimalnie uległy zmianie, za niecały tydzień wyjeżdżam do Berlina na jakiś czas, tak więc będą znaczki, jakby ktoś chciał to pisac GG/PW załatwie bez problemowo. No a wracając do tematu wakacje, no to narazie cały czas w Opolu, bez żadnych fajerwerków, trochę pracy i trochę odpoczynku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum