Wrocław, Łódź, Opole i może Poznań i Kraków to moje jednodniowe wycieczki w lipcu. Po za tym w wakacje wybieram się oczywiście do M'gladbach oraz może innych niemieckich miejscowości. Przy okazji pewnie pojadę do Holandii i Belgii, a żeby tego było mało to we wrześniu mam w planach wybrać się do Hiszpanii.
A co ci przeszkadza, co on będzie zwiedzał. Szczególnie, że stadion jest tylko między innymi
Ja wyjeżdżam już w przyszłym tygodniu. Najpierw mały Eurotrip z rodzicami, potem Bieszczady ze znajomymi, a następnie Hel z innymi znajomymi. Pod koniec wakacji może zacznę kurs na prawko.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
stary, no nic a nic mi nie przeszkadza, ale we florencji byłem i uwierz mi że jest tam dużo fajniejszych rzeczy niż stadion. tymbardziej że stadionów i w polsce nie brakuje.
natomiast co mnie wkurzyło jak byłem w rzymie i obczaiłem już wszystkie zabytki to pojechałem na olimpico. a tam dupa - zwiedzać niet.
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Cze 20, 2009 11:06 am ]
Dwa lata temu tam byłem i widziałem sporo. Jak ktoś chce, to niech sobie zwiedza
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Już wakacje Na razie poza maturą planów brak. A może raczej brak środków na ambitne plany Może jakaś majówka nad jeziorem pod koniec miesiąca, z pewnością jakiś wypad na Hel, a jak się dorobię większego kapitału, to może pojadę gdzieś dalej. Czasu sporo więc jakieś konkrety wyjdą później i pewnie spontanicznie.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Po testach gimnazjalnych już luzik. Prawie wszystko przerobione w szkole. Za tydzień w niedziele wyjeżdżam do Austrii na dobry początek wakacji. Jeśli ktoś chętny na znaczki to pw.
w pierwszej polowie lipca koncze robic prawo jazdy, a pozniej? nie wiadomo, planujemy jakis klasowy wypad pod namioty, ale czy cos z tego wyjdzie to nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum