Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 13:46
Ja też już czekam na wakacje, ale w szkole mam luzik
20 czerwca - na parę godzin do sklepów sportowych, by potem móc dojechać lepszą drogą do Świnoujścia, gdzie będę do końca wakacji. Jest szansa, że pójdę na stadion Floty Świnoujście.
Potem pod koniec lipca rodzice chcą mnie zabrać najprawdopodobniej do UK z planami obejrzenia z ojcem 1 dnia Emirates Cup 2009 (ale to zależeć będzie od tego, czy zamiast na wyspy nie pojedziemy gdzie indziej). Ostatnio na Emirates Stadium byłem w maju 2008.
Potem 16-29 sierpnia obóz sportowy z moim klubem tenisowym w Rychwałdzie.
W między czasie szykuje się dużo listów, spotkań ze znajomymi, czy też kopania w gałę lub grania w tenisa. Zapowiadają się fajne wakacje ;D
Marko ja też będę w tym czasie w Świnoujściu wogóle zauważyłem,ze kilka osób z forum na wakacje jedzie do Świnoujścia.Jednym słowem tam jest pieknie już któreś wakacje z rzędu jadę na zachodnie wybrzeże i mam nadzieje,że tak będzie co wakacje.
ja mam wakacje od ponad miesiąca, jednakże oprócz wyjazdu rowerowego do kumpla na ognisko nigdzie dotąd nie wyjeżdżałem.
w czerwcu/lipcu planujemy z ekipą wyjazdy nad jeziora, ogniska i inne głupoty, w sierpniu znając życie do samo, we wrześniu jadę do Hiszpanii, a w międzyczasie robię prawo jazdy i szukam pracy.
czad!
Prawdopodnie wakację spędzę w przygranicznym Gubinie. Organizowane są tam strzelanki grupy ASG, jest tam dużo Orlików i co za tym idzie dużo turniejów, oraz jest tam kilka kortów tenisowych, na których planuję grać ze znajomymi. W okolicy jest przepiękne jezioro Głębokie, a po niemieckiej stronie Wilschwitzer See.
Będzie zajebiście!
Ostatnio zmieniony przez Bartek Wto Cze 16, 2009 14:16, w całości zmieniany 1 raz
od 25/26 czerwca do 23 lipca jadę do Londynu może wstąpie na stadion Arsenalu i w międzyczasie planuje z tatą wyjazd do Manchesteru obejrzeć stadion MU i jak dobrze pujdzie do jeszcze M.CITY
puzniej nic narazie nie planuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum