Wysłany: Sro Lis 04, 2009 17:08 UEFA Champions League® 2009-2010 Official Sticker A
Jak każdej jesieni, przygotowaliśmy dla Ciebie najnowszą naklejkową kolekcję pt. UEFA CHAMPIONS LEAGUE!
W albumie znajdziesz ciekawe informacje o piłkarzach, tabelę z harmonogramami spotkań drużyn z wszystkich grup – dzięki czemu, na bieżąco będziesz znał terminarz meczy aż do samego finału!
Bądź pierwszym, który zgromadzi całą kolekcję naklejek do albumu Panini!
Wymieniaj się naklejkami ze swoimi przyjaciółmi!
Kolekcja zawiera: 72-stronicowy album z miejscem na 564 naklejek w tym 36 holograficznych;
Cena albumu – 3,99 zł.
Cena 1 saszetki (zawierającej 5 naklejek) – 1,50 zł.
JUŻ W SPRZEDAŻY!
Zbiera ktoś??
Jak chcecie wiedzieć możecie teraz kupić Brawo Sport a nie osobno album bo dzisiaj w brawo sport za 2,50zł jest Album i 16 naklejek (chociaż ja miałem tylko 12) GRATIS
lepiej teraz kupić niż osobno album
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Ja zbierałem Champions League 08/09 i Ekstraklasę 08/09, ale teraz mam tylko album, i nie kupuje naklejek, bo za dużo kasy na to idzie(na obydwa albumu wydałem razem z 300zł, ile mogło by być z tego znaczków i kopert )
Ja kiedyś zbierałem, CL 06/07, MS 06 (cały album). Fakt poszło trochę kasy,ale zawsze jakaś pamiątka jest, teraz już tego nie zbieram, nie kupouję naklejek i tak z kasą juz nie wyrabiam, jak mam to wolę posłać listy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum