Wysłany: Wto Maj 26, 2009 13:11 Szukasz mp3,zdjęcia,filmu?
Nie widziałem podobnego tematu, także go założyłem.
Tu piszmy o szukanych piosenkach,zdjęcia,filmach czy czymś innym.
Żeby nie było - zacznę.
Szukam rozmowy, która była bodajże na TVP2 jakieś pół roku - rok temu z niektórymi reprezentantami Polski - Żewłakow i Kuba Błaszczykowski i jeszcze ktoś był tylko nie mogę sobie przypomnieć.
Rozmawiali o dzieciństwie i o piłce, gdy zaczynali grę w mniejszych klubach itd.
Kojarzy ktoś to może? Albo wie gdzie to można obejrzeć?
Nie widziałem podobnego tematu, także go założyłem.
Tu piszmy o szukanych piosenkach,zdjęcia,filmach czy czymś innym.
Żeby nie było - zacznę.
Szukam rozmowy, która była bodajże na TVP2 jakieś pół roku - rok temu z niektórymi reprezentantami Polski - Żewłakow i Kuba Błaszczykowski i jeszcze ktoś był tylko nie mogę sobie przypomnieć.
Rozmawiali o dzieciństwie i o piłce, gdy zaczynali grę w mniejszych klubach itd.
Kojarzy ktoś to może? Albo wie gdzie to można obejrzeć?
Oglądałem i to było na TVP1 .
Był jeszcze Majewski
Nie pamiętam tytułu, ale wiem ,że było to przed Euro 2008.
szukam jakis dobrych horrorow nie ma co robic w nocym wiec sobie ogladam fikmy, a ze wczesniej sie tym nie interesowalem, to mam problem jaki film wybrac mozecie cos polecic?
Poszukuję sprawdzonych linków do ściągnięcia dwóch pierwszych płyt Kanye West'a. Dla ułatwienia powiem, że chodzi mi o płyty: Last Registration i College Dropout.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum