Zapraszam wszystkich na moją stronkę!!! Nie jest to arcydzieło sztuki, ponieważ jest to moja pierwsza stronka, wię jest wiele błedów i niedopracowań! Wszystkie jednak postram się poprawić, oczywiście jeśli mi poweicie co mam zrobić . Mam nadzieję jednak, że się Wam spodoba.
Stronka poświęcona jest mojej kolekcji pamiątek piłkarskich. Cały czas dodaję nowe podstrony, ponieważ nie posługuję się wystarczająco dobrze HTML więc zanim dodam wszystkie moje pamiątki minie troche czasu. Myśle jednak, że w przeciągu 2 tygodni powinienem się z tym uporać!
To ja podam:www.forzajuve.pl oraz www.footballworld.foru.pl szczegolnie zapraszam na forum zeby je troche rozkrecic (jak ktos jest chetny na moderatora to na gg prosze). pzdr
_________________ www.ForzaJuve.pl <--- najlepszy serwis o Juventusie Turyn. Zapraszamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum