Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 8:18 pm AlterStatyw- amatorskie studio filmowo-muzyczne
Witam wszystkich forumowiczów!
Chciałbym Was wszystkich serdecznie zaprosić do odwiedzenia oficjalnej strony amatorskiego studia filmowego (i muzycznego) AlterStatyw- którego jestem założycielem. Póki co możemy się "pochwalić" dwoma zdubbingowanymi animacjami, dwoma filmami, pięcioma piosenkami i trzema teledyskami. Adres tej strony to:
P.S. Oglądnijcie najnowszy film autorstwa AS, może to Was zachęci... Jest to swego rodzaju parodia "Ojca Chrzestnego". Czekam na Wasze opinie! Oto link:
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 4:19 pm
No to ja też z reklamą.
Zapraszam do stworzonej (w większości) i administrowanej przeze mnie strony Oficjalnego Sklepu Kibiców Górnika Zabrze z Rudy Śląskiej.
http://www.rudziole.pl
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 6:11 pm Blog piłkarski pisany przez 18danek97
Postanowiłem pisać blog o piłce nożnej w którym będę pisał o tym co się dzieje w piłce nożnej oraz czasem o moim ulubionym klubie Juventusie.Napisałem pierwszy artykuł o transferach Realu.Mam nadzieję że ktoś przeczyta lub będzie czytał moje artykuły.Jeżeli chcecie bym napisał coś o danej drużynie lub sytuacji napiszcie w komentarzach w blogu lub tutaj.Jeżeli się zdecyduje ktoś przecztać to życzę miłej lektury.http://danekjt.blog.interia.pl/
_________________ Poszukuję znaczków włoskich,angielskich i hiszpańskich.masz znaczek sprzedaj lub wymień.
www.supertransfer.blox.pl - to źródło najświeższych doniesień z piłkarskiego rynku transferowego. Dostarczamy codzienną dawkę sprawdzonych informacji.Serdecznie zapraszamy do wchodzenia i komentowania.Pozdrawiamy!
Z wielką przyjemnością chciałbym was zaprosić na nowo powstałe forum o Hip-Hop'ie.
Wszystkich chętnych zapraszam serdecznie, mam nadzieję,że spodoba się wam i będziecie często się udzielać. Proszę się nie zrażać małą ilością userów,ale to jest tylko kwestia czasu. Jest wiele ciekwych tematów, bardzo miła atmosfera no i przedewszystkim duże szanse na osiągnięcie sukcesu ;-)
Forum to robi z dnia na dzień coraz to większe postepny. Grupa ludzi pracuje ciągle nad ulepszaniem każdego elementu i myślę,że narazie jest naprawdę bardzo dobrze a z czasem bedzie jeszcze lepiej
Pozdro,mam nadzieję,że wpadnienie ...
Strzała
//PS.Żeby nie było osta,albo bana z moim poprzednim postem w temacie Hip-hop, coś się stało i ani nie ma tematu,ani mojego posta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum