www.lukasek.cba.pl - rzadko aktualizowany, ale ciekawy serwis o Realu Madryt mojego kumpla
www.pilkanozna.pl - wiadomo, serwis najlepszej pikarskiej gazety w Polsce
P.S. Co do tej pierwszej strony to w INFO O STRONIE jest podana nieprawdziwa informacja... Strona nie została stworzona tylko przez miłość Łukasza do Realu... :cool: Takie było zadanie z informatyki Adresu mojej stronki nie podam, bo to śmiech na sali i siara (nie trzeba się było wysilać żeby dostać 6, więc po co się męczyć )
Jest to forum redakcji gazety "Krótka Piłka" dla której między innymi ja piszę Gazeta się rozwija, wydaliśmy już 7 numerów i z każdym wydaniem stajemy się lepsi Zapraszamy do rejestracji na tym forum, ściągania naszych numerów i komentowania w odpowiednim dziale SERDECZNIE zapraszam!
La Gazetta dello Sport dała na swojej stronie sondę, dotyczącą tego, kogo Włosi obawiają się najbardziej przed losowaniem grup EURO 2012. Pisali o tym w dzisiejszej Wyborczej chyba Do rana liczba głosów na Polskę była najniższa - 0,9%. To chyba uraziło Polaków. Dziś otrzymałem taki łańcuszek:
Cytat:
Zróbmy kawal wlochom
Na wloskiej stronie prestizowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta,
którego kraju Wlosi boja sie najbardziej na Euro 2008. (...) Glosujcie na Polske, niech sie Wlosi zdziwia ))
No i "kawał wyszedł", Polacy są już pierwsi z ponad 88% głosów Żeby w innych sprawach też się ludzie tak mobilizowali
2. Polska faktycznie w oczach wszystkich (mimo, że rośniemy w siłę, to trzeba pamiętać, że jesteśmy debiutantami) i teoretycznie jesteśmy jedną ze słabszych drużyn na EURO 2008.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
La Gazetta dello Sport dała na swojej stronie sondę, dotyczącą tego, kogo Włosi obawiają się najbardziej przed losowaniem grup EURO 2012. Pisali o tym w dzisiejszej Wyborczej chyba Do rana liczba głosów na Polskę była najniższa - 0,9%. To chyba uraziło Polaków. Dziś otrzymałem taki łańcuszek:
Cytat:
Zróbmy kawal wlochom
Na wloskiej stronie prestizowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta,
którego kraju Wlosi boja sie najbardziej na Euro 2008. (...) Glosujcie na Polske, niech sie Wlosi zdziwia ))
No i "kawał wyszedł", Polacy są już pierwsi z ponad 88% głosów Żeby w innych sprawach też się ludzie tak mobilizowali
Hehe. Powinni chyba usunąć też wszystkie inne zagraniczne i zostawić tylko włoskie.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Jesli ktos z was interesuje sie zakladami bukmacherskimi albo chcialby zaczac grac zapraszam na najlepsze forum. Jest to wedlug mnie najlepsze forum o tej tematyce.
Znajdziecie na nim wiele typow doswiadczonych graczy ktorze dziennie wygrawaja tysiacami (naprawde)!!!!
Znajdziecie tam takze wiele promocji i konkursow.
Po pierwsze dla userow z 50 postami, przysylaja poczta za darmo 3 nagrody gwarantowane (ja dostalem plyty i poradniki jak grac i wygrywac). Co tydzien rozdawane sa nagrody dla aktywnych uzytkownikow o lacznej puli 200 zl. tygodniowo. Organizowanych jest tez wiele konkursow w ktorych mozna wygrac przelewy na konta u internetowych bukmacherow. Ja sie zarejestrowalem i nie zaluje gdyz wygralem juz jeden konkurs. Czasami nawet rozdaja kase za darmo. To i jeszcze wiecej znajdziecie wlasnie na tym forum. Wszystko co trzeba zrobic to sie zarejestrowac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum