Poprzedni temat «» Następny temat
Strony warte obejrzenia
Autor Wiadomość
Gall 

Kolekcjoner od: 2oo9
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 15:18   

luki,

wg. mnie na 95% to jest gałąź. jak byłby to człowiek, to trochę dziwnie wyglądał, głowa i bardzooo chuda postura.

a poza tym, wykonuje niby 2 gwałtowne ruchy, IMO jak ktoś przeżył to był baaardzo ciężko rany i by leżał, a nie stał.

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:05   

luki napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=AZ5Vjjozt3I&feature=player_embedded - wersja z komentarzami... W ~40 sekundzie faktycznie jakby ktoś z za drzewa wychodził...

Chodzi o ten zarys w białych barwach? Coś tam widać, ale równie dobrze może to być po prostu Rusek, który był na miejscu i chciał z bliska zobaczyć.

Ciekawe jest także to:

Cytat:
1. zaraz po katastrofie w tvn około godziny 10:40 pamiętam dokładnie podali że jedna z ofiar ma kulę w głowie, i jest to najprawdopodobniej oficer bor który się sam zastrzelił płonąc.
jeden z komentarzy na YT.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Czw Kwi 15, 2010 16:09, w całości zmieniany 1 raz  

lefty 

Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:37   

Jarzab93 napisał/a:

Chodzi o ten zarys w białych barwach? Coś tam widać, ale równie dobrze może to być po prostu Rusek, który był na miejscu i chciał z bliska zobaczyć.

Jak dla mnie i wielu ludzi na YT to jakieś zwierzę.
Tego kucającego i wstającego też nie widzę.

Jarzab93 

Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 17:11   

Zwierzę chwilę po katastrofie. Nie uciekło z obawy przed pożarem i ogromnym hukiem? Dziwne.

Moim zdaniem to może być człowiek, który przybył na miejsce katastrofy zobaczyć co się stało.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

Gall 

Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 19:55   

ta dziewczyna, co wklejałem wcześniej, napisała 10 kwietnia, sam osobiście widziałem wtedy, więc o zmianie daty przez admina nie ma mowy. Ale jest też możliwość, że wtedy ktoś się podszywał za nią, cytuję:

"Za 2 tygodnie umerze jakiś znany muzyk, nie bedzie on z poslki aczkolwiek bedzie mial polskie korzenie."

Peter Steele - (ur. 4 stycznia 1962 roku w Nowym Jorku jako Petrus T. Ratajczyk - zm. 14 kwietnia 2010)
,,Ma korzenie polskie (ze strony ojca i babki, która mieszkała w Warszawie), islandzko-szkockie (ze strony matki) oraz rosyjskie (dalsza rodzina ojca)."

wikipedia.pl

2 tygodnie nie minęły, ale zdarzyło się. Przypadek?

tu jeszcze jedno, ale jakieś 5% szans, że to ona pisała:
"Boże, mialam kolejny sen. Tuż po pogrzebie prezydenta, rosyjskie myśliwce wkroczą na teren polski i stanie się zła rzecz!. BŁAGAM WAS... nie wychodzcie tego dnia z domu, a najlepiej na ten czas przeniescie sie w okolice Zamościa!"

Co o tym sądzicie? myślę, że Rosja nie zaryzykuje atakiem na Polskę wojny z Europą i USA. Poza tym jaki byłby w tym cel?
Ostatnio zmieniony przez Gall Czw Kwi 15, 2010 19:58, w całości zmieniany 1 raz  

luki 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 20:20   

Chyba trochę w paranoje popadasz... Chociaż kto wie ;p

Gall 

Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 20:24   

luki napisał/a:
Chyba trochę w paranoje popadasz... Chociaż kto wie ;p

Mam nadzieję luki, mam nadzieję.

A tak poza tym, jak ma się coś stać to może to być w niedzielę. Będzie tam od metra głów państw, idealna okazja.

Już nie wiadomo w co wierzyć...

mleko 

Profil: Autografy, Szaliki
Kolekcjoner od: Listopad 2008
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 21:01   

Czy ja wiem... :???:
Wyobrażam sobie mój śmiech za 3 lata, jak okaże się, że ten cały koniec świata to było coś sztucznie nagłośnionego, a miliony ludzi w to uwierzyło, będę miał świetny kabaret.
Może zrządzenie losu, ale do Krakowa na 100% nie przyjedzie połowa, pył z Islandii załatwi sprawę. Nie wierze we wróżki, horoskopy i inne rzeczy. Temat końca został idealnie nagłośniony, a terroryści? Naoglądaliście się filmów amerykańskich. Jak amerykanie traktują do cholery np. Kubę? Bracia Castro jako jedyni nie wpuścili do siebie Amerykanów, a oni od razu na cały świat rozesłali plotki, jaka ta Kuba jest zła. Ludzie z USA myślicie, że tak for fun "pomagają" Afganistanowi, czy Irakowi? Proszę popatrzcie na statystyki terrorystczne, zamachowcy zabijali po 50 ludzi, nie od razu z grubej rury 4000. Mieli podtekst, w Iraku ropa, w Azji koka.
Nie będzie zamachu, jedynie pewnie w jakieś tam przyszłości narody muzułmańskie w imię Allaha podrzucą gdzieś atomówkę. ;)
Ostatnio zmieniony przez mleko Czw Kwi 15, 2010 21:03, w całości zmieniany 3 razy  

Jarzab93 

Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 21:25   

Swierszczu napisał/a:

"Za 2 tygodnie umerze jakiś znany muzyk, nie bedzie on z poslki aczkolwiek bedzie mial polskie korzenie."

2 tygodnie nie minęły, ale zdarzyło się. Przypadek?

Trudno to wytłumaczyć. Ale jasno napisała 2 tygodnie.

Zapewne później to nie ona pisała, tylko ludzie się pod nią podszywali.

grzegorz14 

Profil: Autografy sportowe
Kolekcjoner od: 14.07.2006
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 12:12   

Nostradamus:
"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego…
a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdzca ze wschodu uderzy. "

Internauta:
"Boże, mialam kolejny sen. Tuż po pogrzebie prezydenta, rosyjskie myśliwce wkroczą na teren polski i stanie się zła rzecz!. BŁAGAM WAS... nie wychodzcie tego dnia z domu, a najlepiej na ten czas przeniescie sie w okolice Zamościa!"

Albo zgapiono, albo w najbliższym czasie możemy spodziewać się III wojny światowej

Gall 

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 12:23   

grzegorz14 napisał/a:
Nostradamus:
"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego…
a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdzca ze wschodu uderzy. "

Internauta:

Albo zgapiono, albo w najbliższym czasie możemy spodziewać się III wojny światowej

Wbijamy do Zamościa !! !

Nie, teraz serio.

Ten cytat co wkleiłeś to wyciekł z jednego forum PO wypadku, także to jest zmyślone.

A sen to każdy może być, i to nie była ta dziewczyna co rzekomo przewidziała.

Poza tym nawet jeśli faktycznie, to jesteśmy w NATO, cytuję:
,,Szczególnie ważny z punktu widzenia aspektu obronności jest art. 5., który mówi o tym, że atak zbrojny z zewnątrz zwrócony przeciwko jednemu lub kilku państwom członkowskim traktowany będzie jako atak przeciwko całej organizacji."

Myślę, że Rosja nie zaryzykowałaby wojny z USA, UK czy Niemcami.

A co do tamtego filmiku - gość z TVP też wtedy kręcił tylko z innej strony i coś było, że jakiś strażak miał podobny głos do tego niby "dawaj gnata" etc.

Prawdy się zapewne nie dowiemy, chyba że za xx lat.

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 15:18   

Jak już jedziemy tak z cytatami, to mi się jeden przypomniał:
Cytat:
Słyszałeś o horoskopie, który sporządził dla królowej Sonki astrolog Henryk z Brzegu?
– Słyszałem. Horoskop nie jest zbyt pomyślny dla synów Jagiełły, Władysława i Kazimierza. Za ich królowania klęski pono spadną na królestwo polskie.
– Ale będą królować – rzekł z naciskiem Prokop. – Obaj będą królować. Na Wawelu. Najpierw jeden, po nim drugi.
– Są królewiczami, więc to raczej normalne.
– Mówimy o Polsce – przypomniał Prokop. – Tam nic i nigdy nie jest normalne.

Andrzej Sapkowski - Lux Perpetua
:lol:

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

Jarzab93 

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 16:24   

Swierszczu napisał/a:
http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/1

Swoją drogą to nie ma już tego tematu. Pamięta ktoś adres bloga, który założyła po wypadku autorka?

Gall 

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 17:24   

http://www.samosia.pl/pok...olery_uwierzy/1

vol. 2

E: http://zosia1.samosia.pl/...4d2f/google.jpg
sprawdźcie daty.
Ostatnio zmieniony przez Gall Pią Kwi 16, 2010 17:27, w całości zmieniany 1 raz  

Jarzab93 

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 18:45   

Dlaczego na screenie jest inna data? Machlojki właścicieli portalu?
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Pią Kwi 16, 2010 18:46, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu