Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 22:14
Jak widzicie strona jest całkiem odmieniona, począwszy od oprawy graficznej, przechodząc przez domenę i kończąc na konkursie dla fanów.
Na stronie pojawił się nowy design, zaopatrzyliśmy się w nową domenę - NAPOLI.COM.PL oraz ogłosiliśmy konkurs dla fanów. Strona jest coraz to bardziej popularna.
Na stronie można się rejestrować i komentować wiadomości!
Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!
Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!
Niby ciekawe, ale pewnie fejk.
na początku kiedy zobaczyłem twój post nie wierzyłem, że ktoś naprawdę przewidział tą tragedię. Później zerknąłem do linka. Okazało się, że ona pisała to w STYCZNIU!! Ciekawe, czy przepowiednia się sprawdzi i znowu będzie żałoba w lipcu
to wcale nie musi być prawda, więc nie ma co czekać do lipca or września.
równie dobrze mogę powiedzieć, że w przyszłym roku w marcu będzie żałoba.
Zakładając, że jest żałoba jest raz w roku to mam jakieś 6-7% szans, że trafię.
ale kto wie, może na prawdę przewidziała...
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 16:37
Właśnie.
Zanych i cenionych w Polsce jest około 300 osób, wiec kilka osob kazdego miesiaca umiera.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum