Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2826 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 17:01
Cytat:
Kaka: Tak,czuje się kolekcjonerem
Cytat:
Jackson: Czy uważasz, przez pryzmat twojego doświadczenia, że kolekcjoner to taka tania dziwka, która zrobi wszystko by zdobyć to co chce? Np. Autograf, bilet, itd.?
Kaka: Tak.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Zapraszam na forum mojego znajomego, jednak nie jest to bynajmiej forum o sporcie. Mój znajomy porusza tam sprawy natury psychicznej, poetyckiej, rozmowy o śmierci itd. Nie jest satanistą, ale artystą.
Wreszcie rozwiązany problem rapidshare'a. http://fixrapid.com/?premium=Order Jeżeli zarejestrujesz się przez ten link będziesz mógł ściągać z serwera rapidshare bez kolejki, a ponadto pomożesz mi zdobyć konto premium. Z góry dzięki.
Zapraszam wszystkich serdecznie na CZWARTĄ odsłonę serwisu www.ARTIFICE.pl . W mojej opinii (i nie tylko mojej ) jest to obecnie najlepszy serwis graficzny w Polsce, dla początkujących jest masa tutoriali, dla bardziej zaawansowanych ciekawe czcionki i psdeki. Jeśli ktoś ma ubogi podpis na jakimś forum, świetną sygnaturkę znajdzie zawsze w naszej galerii. Podobnie jest z avatarami no i oczywiście tapetami na pulpit Artifice zaprezentowało dwie nowe odsłony, podczas gdy nasz rywal ani jednej. To o czymś świadczy. Jeszcze raz serdecznie zapraszam! www.ARTIFICE.pl - GRAFIKA W POLSKIM WYDANIU
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1282 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 11:52
Zapraszam na:
www.wisla-online.pl : Nieoficjalny serwis Mistrzów Polski. Najświeższe informacje, obszerne relacje z meczów, zapowiedzi całych kolejek, bogate działy multimedialne.
www.MagazynPilkarski.pl : Najlepsza strona o polskich rozgrywkach. Co tydzień relacje live z najróżniejszych zakątków Polski: od Ekstraklasy i I ligi poprzez II, III i IV a kończą na V lidze i klasach okręgowych. Najświeższe informacje.
www.SektorFana.pl : Forum piłkarskie, liczne konkursy min. Liga Typerów. Kącik Dziennikarski, w którym może każdy zaprezentować swoje umiejętności.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Sob Wrz 05, 2009 11:55, w całości zmieniany 2 razy
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2826 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 22:38
Cytat:
Czasami się wydaje, że ktoś sobie Jorge Mendesa wymyślił. Pieniądze lubią ciszę, ale bez przesady: handlować najlepszym piłkarzem świata, dwoma najlepiej opłacanymi trenerami, znać wszystkich wielkich futbolu i ciągle pozostawać niemal anonimowym?
Ciekawy, choć troszkę stary, artykuł o Jorge Mendesie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum