Wysłany: Sro Gru 19, 2007 14:37 Sportowcy na nasza-klasa.pl
Znaleźliście jakichś sportowców na nasza-klasa.pl? ALe chodzi o stuprocentowa pewnosc że to ich konto a nie podrobione (Małyszów jest z 20). Ja mam w znajomych m.in. Maćka Scherfchena, Marka Saganowskiego, Tomka Sikore, Monike Pyrek...
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
No właśnie coś z tym Saganem chyba nie tak było. Bo już go nie ma. Konto zostało najprawdopodobniej usunięte, a jeśli był to prawdziwy piłkarz to po co najpierw sie rejestrował a potem usuwał konto? Pewnie masz racje że była to podróbka.
Konto zostało najprawdopodobniej usunięte, a jeśli był to prawdziwy piłkarz to po co najpierw sie rejestrował a potem usuwał konto? Pewnie masz racje że była to podróbka.
Eee... Ziomuś... Wielu moich znajomych tworzyło konto i je usuwało i nie ma w tym nic dziwnego... Może po prostu za dużo ludzi mu głowę zawracało i wolał usunąć konto...
Nie gadaj glupot. Jest bardzo duzo np; piłkarzy na portalu nasza-klasa. Niektóre konta, owszem są podrobione ale nie wszystkie A co z tym usuwaniem konta to tylko z tej sprawy ze duzo ktos dostaje prywatnych widomosci. Mam na przyklad Sebastiana Przyrowskiego, odsylal autografy, ale pewnie duzo dostawal odpisow wiec usunol konto na nasza klasa. A przykladowi pilkarze do ktorych mozna wyslac to: Mateusz Żytko, Piotr Piechniak, Wojciech Skaba, Andrzej Rybski itd. Znam jeszcze wiele pilkarzy ktorzy odsylaja z nasza klasa. pozdro.
Nie gadaj glupot. Jest bardzo duzo np; piłkarzy na portalu nasza-klasa. Niektóre konta, owszem są podrobione ale nie wszystkie A co z tym usuwaniem konta to tylko z tej sprawy ze duzo ktos dostaje prywatnych widomosci. Mam na przyklad Sebastiana Przyrowskiego, odsylal autografy, ale pewnie duzo dostawal odpisow wiec usunol konto na nasza klasa. A przykladowi pilkarze do ktorych mozna wyslac to: Mateusz Żytko, Piotr Piechniak, Wojciech Skaba, Andrzej Rybski itd. Znam jeszcze wiele pilkarzy ktorzy odsylaja z nasza klasa. pozdro.
Super, najlepiej podaj ich nazwiska, niech też usuną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum