ty to jak zwykle masz jakies wonty. chlopie - czy kazda wypowiedz musisz tak debilnie komentowac?? nie mow ze ty nie wyslales nigdydo pilkarzy poprzez portal NK?? a zreszta pilkarze usuwaja konta glownie z tego wzgledu ze duzo ludzi podaje wlasnie na tym forum w temacie "Od kogo i co" wiec ten temat tez nalezy zamknac? a badzmy szczerzy ze na tym forum jak jeden napisze to 30 wysyla. a zreszta pilkarze sami sobie winni bo moga nie wysylac... i pewnie nie wiedza w co sie pakuja wysylajac jakiemus z userow tegoz forum
Wielu Widzewiaków ma konta bo widziałem m.in.Piotr Kuklis,Tomasz Lisowski,Adrian Budka,Marcin Robak,Piotr Stawarczyk,bracia Broziowie,Wojciech Jarmuż i Bartosz Fabiniak.
I nie róbcie z tego podniety,że jakiś piłkarz ma konto bo piłkarz też człowiek.
_________________ "Działacze Dundee wyciągnęli do mnie rękę, gdy byłem w głębokiej dupie, czyli rezerwach Korony Kielce"
Ja mam Michała Janote, Waldemara Piątka, Mateusza Machaja, Jacka Kadzińskiego, Dawida Kręta. Tylko z Janotą gadałem na PW. Rozmawiałem z nim o autografach (spoko koleś)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum