Na różnego rodzaju forach dyskusyjnych tematy o snach są na porządku dziennym, więc o co chodzi? Tylko w takich tematach najlepiej opisywać ciekawe sny (nie mylić z marzeniami nocnymi), które da się interpretować, a nie takie o przesyłkach, bo to zbytnio ciekawe nie jest. Wtedy może ktoś podjąłby się takiego zadania i dyskusja byłaby o wiele ciekawsza jak teraz.
Otwieram skrzynke, patrze list od FC Barcelony, otwieram list a tam grafy: Iniesty, Messiego i.... Pluto, Myszki Miki, Kaczora Duffyego , Kaczora Donalda.
Potem powiedziałem... a no tak... przecież Iniesta i Messi są z Warner Brosu
Otwieram skrzynke a tam z 10 listów i gazetki o nazwie...Smolarek (coś w stylu tej gazetki Lecha) , wziałem to ledwo co i szedłem po schodach do mieszkania, na schodach co chwile był murzyn i dawałem mu ciągle jedną rzecz...jak doszedłem do mieszkania, to nic nie miałem
Ostatnio zmieniony przez DeCoo Pią Wrz 04, 2009 13:50, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 22:28
Kurde, chyba to już jest jakieś zboczenie, żeby się komuś śniły autografy. Wasze sny, wasza sprawa. Są jednak przyjemniejsze rzeczy, które się mogą śnić, a nie ... autografy
Cytat:
zostawił mi za nie 200 zł
Marzenia, hehe
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Pią Wrz 04, 2009 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum