Hahaha... Śmiałbym się jakby dyrektor miał na plecach 624 To taki żart który zrozumie tylko lukasek Sorry...
A teraz poważnie...
Więc może to nie jest żart, ale śmieszna, PRAWDZIWA sytuacja, która przydarzyła się mi i właśnie Łukaszowi...
Więc jest 5 lekcja, zastępstwo... Mamy z największą chamówą w szkole (nauczycielka niemieckiego)... No i wiadomo na dobry początek 16/20 osób musiało zebrać kapy, ale nie to było najgorsze... Otóż siedzimy z Łukaszem w pierwszej ławce i nagle on wyciąga karteczkę ze scenariuszem z bajki Człowiek Bąk Reaktywacja (zobaczcie sobie na youtube.com)... No i zaczęliśmy to czytać... Pod koniec lekcji ONA podchodzi i zabiera tą kartkę... Czyta i mówi nam, że mamy przewalone... Oto niektóre teksty z kartki, która powędrowała do sekretariatu:
PIERWSZY TEKST!
- A idę do burdelu poru*hać głupie pipki... FUCK! Czesław! Co ty tutaj robisz niemyta d*po??
KOLEJNE CIEKAWSZE:
- Ciągnę pałki po krzakach
- A ch*j mnie to! Hahahaha haha haha haha
- Yo twój stary
- No to teraz Cię wyru*ham! Ah ah ah oł je ru*hasz się jak kotka!
Może i to nie było tak śmieszne, gdy mieliśmy przewalone, ale i ze świadomością przypału jaki za to będzie i już po "umoralniającym kazaniu" mieliśmy i mamy z tego radochę...
Pies bernardyn biegnie z prędkością 10 km/h i niesie pudełko 10 płytek DVD o pojemności 4,7 GB każda. Czy będzie on przesyłał dane szybciej niż sieć Fast Ethernet (100 Mb/s) na odcinku 8 km?
A teraz zabawne cytaty (www.bash.org.pl):
<fusio> masz nagie fotki swojej dziewczyny?
<chrzan> nie :/
<fusio> a chcesz pare? :>
---
<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu
<funky_girl> ja naleze do tych 13 %
---
<gnz> zagłębie mają zdegradować za przekręty...
<bart> czytałem
<bart> nie zrobią tego
<bart> wstyd na całą europe
<gnz> bo to 1 raz ?
<gnz> zobacz naszego prezydenta
---
<Leone> jak cofnac przeszlosc?
<nicon-> ctrl+z
---
<retro> Ale błyska z nieba! Będzie burza...
<Debart> ...albo aktualizują zdjęcia na Google Earth.
---
<Mat48> mowilem Ci o ciekawej zasadzie, ktora wyczytalem w ksiazce Piekary?
<Max> nie, dawaj
<Mat48> "9/10 facetow woli kobiety z duzymi cycami, ten 10. woli tych 9-ciu..."
---
<pawel> szukam mlodych lasek, kto mi powie jak je znalezc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum