jest to bardzo wyjatkowy serial...bardzo wciagajacy, dlatego stworzylem ten temat i mam juz pierwsze pytanie do userów:skad moge scignac w calosci - nie pojedynczo, caly sezon I i II?? zapraszam do rozmowy na temat serialu
Uwielbiam ten serial Jestem teraz w 4 odc. 2 serii i na święta zrobiłem sobie przerwę . Ulubionym moim bohaterem jest Abruzzi (szkoda że umrze na początku 2 serii) i Sucre (myślę że Michaela nie musze wymieniać bo to wiadome że każdy go lubi )
Co do twojego pytania to nie ma takiej możliwości musisz ściągnąć każdy odc. z osobna a napisy zabrać z www.napisy.org
moim ulubionym bohaterem jest Scotfield...a sciagam z DC++'eka bo sprawdzalem na torrentach to nie ma jednego odcinka...i jest duzo przy tym zabawy, bo trzeba pojedyncze odcinki sciagac :cool:
Jestem na bieżąco, czyli po 2 sezonie. Serial jest boski, wszyscy to wiedzą Nie będę się tu rozpisywał o moich spekulacjach i innych, bo niektórzy oglądają na Polsacie Mam własne forum o PB, na które serdecznie zapraszam
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
No i PB w TV się skończył... (1 seria, 2 po wakacjach) Stwierdziłem, że pierwszą obejrzę do końca w TV, ale już jutro daję kumplowi płytkę i mi nagrywa 2. serię
ja oglądełem cała 1 serię na polsacie ale sie skończyła a 2 serie mam po angielsku a nie chce mi się czytać byłam na premierze Piraci z Karaibów 2 rok temu i mi oczy wysiadły bo 2 godziny czytałem napisy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum