W Polsce na razie w planach jest z tego co słyszałem puszczenie PB w maju, ale pewne to to nie jest Ale wiosną, późną wiosną powinien być. Następny odcinek w USA za półtora tygodnia. Strajk scenarzystów zakończony i bardzo możliwe, że PB nie skończy się już na odcinku 13. Co do ostatniego epizodu, to stał on na dobrym poziomie, jeden z najlepszych w sezonie. Dużo zacznie się wyjaśniać. Więcej nie zdradzę, bo nie wszyscy widzieli
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Seria 3 w Polsacie już 8 kwietnia, natomiast w USA sezon już zakończony. Pozostało za wiele niedokończonych wątków, aby zakończyć serial już teraz, więc spodziewać się można kolejnych odcinków, sezonów (?). Od przerwy zimowej odcinki były co raz lepsze, finał był także nawet niezły. T-Bag jak na mównicy
Ja co niedziele oglądam na polsacie o 20:00 Skazanego na Śmierć, według mnie to jeden z najlepszych jak nie najlepszy serial zagraniczny, nie było odcinka, który by nietrzymał w napięciu...Mam nadzieję, że od Września 2009 w Polsacie będzie emitowana kolejna seria.. Pozdro
Ale ja wolę oglądać jednak co tydzień odcinek po odcinku i być w emocjach, a jakbym tak już był w np. 4 odcinku czwartej serii to co to by była za przyjemność oglądania jak sie wie co się stanie , bez emocji to już niebyło by to samo więc wolę tak oglądac jak oglądam
Ale ja wolę oglądać jednak co tydzień odcinek po odcinku i być w emocjach, a jakbym tak już był w np. 4 odcinku czwartej serii to co to by była za przyjemność oglądania jak sie wie co się stanie , bez emocji to już niebyło by to samo więc wolę tak oglądac jak oglądam
jak kto emocji nie ma ? nie rozumiem przeciez nie wiesz co sie stanie w nastepnym odcinku
Ten nowy sezon różni się od innych i z czasem się rozkręca. Finał ostatniego odcinka bardzo fajny Nie zdradzam, bo ktoś mógł nie oglądać. BTW 4 sezon ma mieć 13 czy 22 odcinki (czy jeszcze inna liczba )?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum