ja oglądełem cała 1 serię na polsacie ale sie skończyła a 2 serie mam po angielsku a nie chce mi się czytać byłam na premierze Piraci z Karaibów 2 rok temu i mi oczy wysiadły bo 2 godziny czytałem napisy
Ja juz ogladnelem cala 2 serie. Szkoda ze na samym koncu zamknal znowu Majka do wiezienia. A i jeszcze szkoda mi Sucre... Był moim idole w PB ze Scofildem
Termin premiery 3 seriii przesunięty na 17.09 (prezent urodzinowy dla Maniego ). Zapowiada się nieźle: ma być jescze ciekawiej, jeszcze brutalniej i jednym słowem lepiej
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja juz strasznie niecierpliwie sie do do czasu premiery 3. sezonu PB..Mam nadzieje, ze bedzie rownie ciekawy jak sezon 1 i 2..Popieram zdanie szymona-ta piosenka jest fajna
Podobno w 3 serii bedzie bardzo smiesznie... Ballick bedzie chodzil z pielucha, a Machomemu we wiezieniu bedzie brakowalo tabletek i bedzie wariowal... :-D Podobno tez bedzie kilka nowych postaci
widzieliscie juz pierwszy odc 3 serii? Ja juz w poniedziałek oglądałem. Też jest fajne chociaż zastanawiam się ile tych seri będzie. Żeby sie moda na sukces z tego nie zrobiła.
Także oglądałem Powiem tak, PB miał się skończyć po 13 odcinku, po 1 i po 2 sezonie tez mógłby się już skończyć Po odcinku widać, że ten sezon będzie "trochę" brutalniejszy. Wątek główny trochę mało oryginalny, ale z ciekawości i tak będę oglądał dalej
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Tak. Prison Break, to będzie Moda Na Sukces. Puszczana 6 razy w tygodniu po 2 razy. Słyszałem nawet, że podpisali kontrakt na produkcje 400 odcinków. Jako szczegół zdradze, że w odcinku 357 Scofieldowi urodzi się 7 dziecko.
Serial przegina!! ;D Oglądnąłem 2 całe serie i 8 odcinków 3 serii, teraz czekam na kolejne 9 odc. 3 serii ma być w połowie stycznia... Już nie mogę sie doczekać
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum