Wysłany: Pon Lip 09, 2007 18:41 Poszukiwany, poszukiwana - pomoc przy serwisach
Jeśli macie swoje serwisy i potrzebujecie pomocy to piszcie tutaj. Być może znajdzie się ktoś kto wam pomoże
PS. Nie podajemy tutaj adresów swoich serwisów. Ten temat nie służy do reklamy.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Wto Sie 14, 2007 11:20, w całości zmieniany 2 razy
Otóż, na moim forum piłkarskim planuję wystartować z menadżerem forumowym. To znaczy ktoś w FIFIE bądź PES'ie rozgrywa mecze, a chętni do gry przeprowadzają między sobą transfery, ustawiają drużynę itp. I szukam osoby, która zajmowała by się symulacją meczy. Jeżeli jest wśród was chętny, to proszę o kontakt na gg: 2835516 ! W zamian mogę dać moderatora na forum! Czekam na zgłoszenia :-P
Pozdrawiam,
CeL MaN
P.S. Szukam także newsmanów do serwisu carlospoland.com ! Na chętnych również czekam na gg!
m3ssi widze że fajnie to Ci wychodzi. Mam do Ciebie pytanie oraz do innych co sie tym zajmuja. Kto chcialby wspolpracowac ze strona xxx ? glownie chodzilo by o robienie avantarow signatorek? oczywiscie w barwach Vfl. Jesli ktos by byl chetny to zapraszam do pisania na PW albo mojego emaila bubapmi @ gmail.com
Do modow. Nie wiedzialem gdzie ta moja prosbe zamiescic wiec napisalem to tutaj. Bez ost prosze
Jest temat specjalnie na tą potrzebę. Post przeniosłem /Michael900
Takich rzeczy nie robi się w html-u. Możesz skorzystać z gotowych systemów newsów takich jak CuteNews czy PSNews. Albo jeżeli żaden nie przypadnie Ci do gustu to mogę polecić osobę, która za odpowiednim wynagrodzeniem napisze system odpowiadający twoim wymaganiom.
Serwis o Wiśle Kraków poszukuje nowych ludzi do pracy m.in. felietonisty, osobę do prowadzenia relacji live. Oto następujące wymagania do poszczególnych funkcji.
Felietonista:
1. duża wiedza na temat piłki
2. poprawna polszczyzna (m.in. znanie ortografii i umiejętność pisania dłuższych prac)
Relacja Live:
1.poprawna polszczyzna (m.in. znanie ortografii i umiejętność pisania dłuższych prac)
2.wolny czas
3.stały dostęp do internetu
Chętni zgłaszać się 177894
[ Komentarz dodany przez: mani: Nie Lip 13, 2008 10:40 am ]
Zły temat i nie reklamujemy swojego serwisu. Tak na przyszłość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum