Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 11:08 pm
Dzięki uprawianiu sportu możesz zarobić dużo hajsu Dzięki uprawianiu sportu profesjonalnie możesz zadowolić grono osób, wysyłając im swoje autografy po ich prośbach Dzięki uprawianiu sportu możesz nabawić się niezłej kontuzji i całe życie przejechać na rencie
Pamiętaj, sport pierwszym krokiem do kalectwa
Cały post humorystycznie, ale myślę, że wątek o autografach mógłby być całkiem niezły, choć nie koniecznie na samym początku eseju.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Jako projekt na informatykę, stworzyliśmy w klasie grę logiczną. Chciałbym was poprosić do przetestowania jej Piszcie swoje uwagi, opinie, komentarze, co poprawić, problemy natury technicznej (brak polskich znaków, niektywny link) Na razie gra nie jest obfita w etapy, ale wciaż nad nimi pracujemy. Na początek zapraszam do przeczytania instrukcji i tutoriala. Z góry dzieki
Komórka ta, nazwana tak przez Farrela w XIX wieku, ma duże znaczenie w kształtowaniu się różnych procesów pogodowych w umiarkowanych szerokościach geograficznych. W komórce tej powietrze przemieszcza się w kierunku bieguna blisko powierzchni Ziemi, skręcając nieco na wschód, a odpływa w stronę równika w wyższych partiach troposfery, skręcając na zachód.
Google.peel.
_________________ A jeśli ktoś spyta mnie, czym był dla mnie Widzew, z uśmiechem na ustach odpowiem: MOJĄ PIERWSZĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ!
Potrzebuję waszej pomocy Robię projekt z informatyki z kolegą. Skończyłem go i wydaje mi się dobry, ale... Zawsze jak ktoś inny patrzy na pracę, zobaczy jakieś błędy czy cuś. Moja prośba jest taka, żebyście pomogli mi je znaleźć. Jak najszybciej się da, bo projekt oddaję w poniedziałek. Projekt dostępny na stronie:
Pomożecie ? Potrzebuję wymienić do swojej pracy kilka powodów, dla których Hiszpanii nie byłoby na rękę usamodzielnienie się Basków. Na razie mam to, że stracili by kawałek wybrzeża i dostępu do morza oraz zachęciliby inne regiony do walki o swoją autonomię. I jakby ktoś pomógł coś jeszcze dopisać, to byłbym wdzięczny.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum