albo mu chodziło o PowerPoint, albo nie wiem.
jak o PowerPoint to ciężko będzie coś w necie znaleźć, ale domyślam się, że nie tylko Ty masz to zadanie, wiec pożycz od jakiegoś kolegi.
mateqi jeżeli masz konto na chomikuj, to z tej strony możesz ściągnąć Microsoft Word wersje z 2003 roku, z tymi wszystkimi pakietami Excelem, PowerPointem itd. A jeśli nie masz to zakładasz, wykupujesz transfer sms i możesz ściągać.
może to nie jest praca domowa ze szkoły ale nie wiem gdzie takie pytanie na forum zamieścić więc zamieszczam tutaj jak coś to przesuńcie tą prośbę do innego tematu
Dzisiaj na treningu trener zadał nam taką pracę (dla chętnych) żeby napisać dlaczego gramy z takim numerem w klubie na plecach i wypisać kilku piłkarzy tych lepszych którzy grali/grają z takim numerem.Chodzi o wypisanie jacy piłkarze grali/grają z numerem 6 kilka już mam ale jeszcze kilka by się przydało mój numer jak napisałem to "6"
Official Fan Club GTW
Michael900 | Mani | Gelu
Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!
Motyw biesiady/uczty w literaturze, jakby ktoś miał jakiś skan ze słownika motywów literackich czy coś podobnego to byłbym wdzięczny. Ew. jakieś ciekawe przykłady też będą pomocne. Prośba najprawdopodobniej wygasa dzisiaj po 22, a jakaś odpowiedź przed 20 pewnie byłaby zbawieniem Bo to co na razie znalazłem mi się jakoś nie podoba.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum