Ogląda ktoś, co sądzicie o tym programie i uczestnikach?
Dziś odbyły się półfinały i z nudów obejrzałem. Ogólnie to program mi się spodobał i chyba do końca będę oglądał. Ogromne wrażenie na zrobiła na mnie Klaudia Kulawik (jeśli źle napisałem to przepraszam). Po jej występie chyba jeszcze jutro będę dochodził do siebie. Ogromnie bym się ucieszył gdyby wygrała ten program. Reszta uczestników też stałą na wysokim poziomie ale to już nie to samo. Chociaż Zuziniego (chyba dobrze? ;p) trochę mi szkoda.
Zapraszam do dyskusji!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Oglądam z niemałym zaciekawieniem, ale dzisiaj kurna był mecz Realu, a tu mi pół rodziny na mam talent przełączało, ale to co najważniejsze obejrzałem. Ta dziewczyna jest świetna, w tym odcinku troche gorzej, ale jak śpiewała piosenkę Niemena :O Snake dobry był Ten młody nie byl zły, ale imho jeszcze powinien wejść Zuziniiiii hah, dobry program
Dla mnie tylko ona jest zwycięzcą tego programu. W ogóle ta jej skromność... Inni uczestnicy też fajnie się pokazali (przynajmniej większość). Nie podobają mi się niektóre niesprawiedliwe oceny jurorów. Pozdrawiam.
Oglądam, osobiście pokazują tam dużo ciekawszych ludzi i co ważne z jakimiś umiejętnościami, a nie 120901610861 program z Jolą Rutowicz czy gwiazdami tańczącymi w coraz to nowych miejscach. Podczas castingów było kilku fajnych uczestników. Podobali mi się Audiofeels, grupa co grała na piłach i śmietnikach, kilka osób (w tym 3 osoby poniżej 16 roku życia) fajnie śpiewało. Niektórzy mieli naprawdę dziwne "talenty", jak chociażby facet co wbił sobie gwoździa w nos. Niestety nie przeszedł, a byłbym ciekawy, co zrobiłby w kolejnym etapie. Coś tam jeszcze ciekawego pewnie było, ale na razie nie jestem w stanie sobie przypomnieć, pewnie przez kilka godzin szukania błędów w stronie internetowej i programie na informatykę
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Co do Jurorów to mogę napisać tylko tyle Chylińska-Wojewódzki strzał w dziesiątkę, Foremniak wielka pomyłka.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Jurorzy w miarę okey. Ta Chylińska to mnie rozbraja minami. Ogólnie używanie ordynarnych słów do jedenastoletniego dziecka chyba nie było najlepszym pomysłem. Foremniak jakaś taka za spokojna na ten program. A Wojewódzki czasem coś strzeli i nie wiadomo o co mu chodzi.
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Sob Paź 18, 2008 23:03, w całości zmieniany 1 raz
Ogólnie używanie ordynarnych słów do jedenasto - letniego dziecka chyba nie było najlepszym pomysłem.
Ktoś musi ten program trzymać.
Profil: autografy piłkarzy
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 23:27
Ja oglądam każdy odcinek. Ogólnie to ten program bardzo mi się podoba, na pewno lepszy od jakiegoś tam tańca na lodzie czy cuś podobnego. Dziś pięknie zaprezentowała się Klaudia Kulawik jak jż tu pisaliście. Snake także mi się podobał i takie dziewczyny (nie pamiętam nazwy zespołu) co grały na instrumentach smyczkowych. A jurorzy to w sumie spoko nawet. Tylko czasem Wojewódzki odpali jakiś głupi teks. A Foremniakowej zawsze coś nie pasuje (no prawie zawsze)
O zgrozo zauważyłem ten temat dopiero dzisiaj. Ja, również jak każdy z Was staram się oglądać każdy odcinek. W pierwszym półfinale myślałem, że Karol wygra ze Ssnakiem, a tu jednak..niespodzianka. O Klaudii to już przed odcinkiem wiedziałem - ma dziewczyna talent i do finału wręcz musiała dojść. Co do drugiego odcinka, to nie oglądałem, a to z powodu późnego powrotu do domu:P
na tzw. Milanosie powinno być. A co do tego kolesia, to myślę, że to co kominek napisał na swoim blogu jest jak najbardziej słuszne i przemyślane. Koleś, "klejąc" ten film, chciał, aby wszyscy zwrócili na niego uwagę, a może jest tak dziwny, że...liczył na to, że Wojewódzkiego i spółkę tak poruszy jego film, że postanowią go przepuścić do następnej fazy..<lol2>..cała ta sprawa wygląda śmiesznie i dziwnie..
No to ogólnie jestem zadowolony że Blady przeszedł, bo kolejnego utalentowanego wokalnie dziecka bym już nie zniósł. Szkoda tylko, że barmani odpadli na rzecz Ziółka czy jak mu tam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum