Poprzedni temat «» Następny temat
Mam Talent
Autor Wiadomość
Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 22:43   Mam Talent

Ogląda ktoś, co sądzicie o tym programie i uczestnikach?

Dziś odbyły się półfinały i z nudów obejrzałem. Ogólnie to program mi się spodobał i chyba do końca będę oglądał. Ogromne wrażenie na zrobiła na mnie Klaudia Kulawik (jeśli źle napisałem to przepraszam). Po jej występie chyba jeszcze jutro będę dochodził do siebie. Ogromnie bym się ucieszył gdyby wygrała ten program. Reszta uczestników też stałą na wysokim poziomie ale to już nie to samo. Chociaż Zuziniego (chyba dobrze? ;p) trochę mi szkoda.

Zapraszam do dyskusji!

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 22:48   

Oglądam z niemałym zaciekawieniem, ale dzisiaj kurna był mecz Realu, a tu mi pół rodziny na mam talent przełączało, ale to co najważniejsze obejrzałem. Ta dziewczyna jest świetna, w tym odcinku troche gorzej, ale jak śpiewała piosenkę Niemena :O Snake dobry był xD Ten młody nie byl zły, ale imho jeszcze powinien wejść Zuziniiiii xD hah, dobry program xD

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 22:49   

Nom, program ogólnie fajny. Poprzedni występ Klaudii był jeszcze lepszy. Jakbyś nie widział to : http://www.joemonster.org...iego_Mam_Talent

Dla mnie tylko ona jest zwycięzcą tego programu. W ogóle ta jej skromność... Inni uczestnicy też fajnie się pokazali (przynajmniej większość). Nie podobają mi się niektóre niesprawiedliwe oceny jurorów. Pozdrawiam.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 22:51   

Oglądam, osobiście pokazują tam dużo ciekawszych ludzi i co ważne z jakimiś umiejętnościami, a nie 120901610861 program z Jolą Rutowicz czy gwiazdami tańczącymi w coraz to nowych miejscach. Podczas castingów było kilku fajnych uczestników. Podobali mi się Audiofeels, grupa co grała na piłach i śmietnikach, kilka osób (w tym 3 osoby poniżej 16 roku życia) fajnie śpiewało. Niektórzy mieli naprawdę dziwne "talenty", jak chociażby facet co wbił sobie gwoździa w nos. Niestety nie przeszedł, a byłbym ciekawy, co zrobiłby w kolejnym etapie. Coś tam jeszcze ciekawego pewnie było, ale na razie nie jestem w stanie sobie przypomnieć, pewnie przez kilka godzin szukania błędów w stronie internetowej i programie na informatykę ;]

Fler 

Wysłany: Sob Paź 18, 2008 22:52   

Co do Jurorów to mogę napisać tylko tyle Chylińska-Wojewódzki strzał w dziesiątkę, Foremniak wielka pomyłka.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 22:55   

Jurorzy w miarę okey. Ta Chylińska to mnie rozbraja minami. Ogólnie używanie ordynarnych słów do jedenastoletniego dziecka chyba nie było najlepszym pomysłem. Foremniak jakaś taka za spokojna na ten program. A Wojewódzki czasem coś strzeli i nie wiadomo o co mu chodzi.
Ostatnio zmieniony przez luki Sob Paź 18, 2008 23:03, w całości zmieniany 1 raz  

Fler 

Wysłany: Sob Paź 18, 2008 23:02   

luki116 napisał/a:
Ogólnie używanie ordynarnych słów do jedenasto - letniego dziecka chyba nie było najlepszym pomysłem.

Ktoś musi ten program trzymać. ;)

pitasek5 

Wysłany: Sob Paź 18, 2008 23:27   

Ja oglądam każdy odcinek. Ogólnie to ten program bardzo mi się podoba, na pewno lepszy od jakiegoś tam tańca na lodzie czy cuś podobnego. Dziś pięknie zaprezentowała się Klaudia Kulawik jak jż tu pisaliście. Snake także mi się podobał i takie dziewczyny (nie pamiętam nazwy zespołu) co grały na instrumentach smyczkowych. A jurorzy to w sumie spoko nawet. Tylko czasem Wojewódzki odpali jakiś głupi teks. A Foremniakowej zawsze coś nie pasuje (no prawie zawsze)

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 17:10   

O zgrozo :shock: zauważyłem ten temat dopiero dzisiaj. Ja, również jak każdy z Was staram się oglądać każdy odcinek. W pierwszym półfinale myślałem, że Karol wygra ze Ssnakiem, a tu jednak..niespodzianka. O Klaudii to już przed odcinkiem wiedziałem - ma dziewczyna talent i do finału wręcz musiała dojść. Co do drugiego odcinka, to nie oglądałem, a to z powodu późnego powrotu do domu:P

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 20:17   

http://wiadomosci.gazeta....o_chcecie_.html

Hehe. :)
Ostatnio zmieniony przez H7 Pon Paź 27, 2008 20:18, w całości zmieniany 1 raz  

mani 
;]

Wysłany: Pon Paź 27, 2008 20:29   

Nie ma jak narobić wokół siebie, a raczej swojej lalki szumu ;] Ale bądź co bądź, to niezłe miał występy, w MT i gdzieś jeszcze go widziałem ;]

Palladino 

Kolekcjoner od: 2007-08
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 20:32   

Ostatni odcinek niestety przegapiłem, macie może jakiś link gdzie mogę obejrzeć wysępy wszystkich uczestników ? Kto przeszedł ?

mani 
;]

Wysłany: Pon Paź 27, 2008 20:41   

Paulina - taka 15 latka co wyglądała na minimum 20, śpiewała + dziewczynka co się zginać potrafiła :P A oto video:

http://mamtalent.plejada....ideo_detal.html

http://mamtalent.plejada....ideo_detal.html
Ostatnio zmieniony przez mani Pon Paź 27, 2008 20:44, w całości zmieniany 1 raz  

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 20:42   

na tzw. Milanosie powinno być. A co do tego kolesia, to myślę, że to co kominek napisał na swoim blogu jest jak najbardziej słuszne i przemyślane. Koleś, "klejąc" ten film, chciał, aby wszyscy zwrócili na niego uwagę, a może jest tak dziwny, że...liczył na to, że Wojewódzkiego i spółkę tak poruszy jego film, że postanowią go przepuścić do następnej fazy..<lol2>..cała ta sprawa wygląda śmiesznie i dziwnie..

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

Agresor 

Profil: Autografy.
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 23:06   

Fler nas wygnał.

No to ogólnie jestem zadowolony że Blady przeszedł, bo kolejnego utalentowanego wokalnie dziecka bym już nie zniósł. Szkoda tylko, że barmani odpadli na rzecz Ziółka czy jak mu tam.

Is this their moment? Beckham... into Sheringham...

and Solskjær has won it!

Odpowiedz do tematu