Niech ona i ci inni wszyscy śpiewający idą sobie do Szansy na sukces
Lenda to wygrala 2 razy Szanse na Sukces. Ja, jak i i wiele innych osób, sądzę że powinni wygrać Audiofeels albo Blady Kris. W finale modliłem się żeby nie wygrali : Lenda, Lewandowska, Ziemowit, Klaudia... to wszystko
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 09:50
Moim zdaniem nieporozumieniem jest to że do finału trafił Ziółko. On tylko śpiewał. Występ Lewandowskiej nawet mi się podobał, podobnie było z Ziemowitem, Ssnakiem i Audiofeels.
Te 100 euro trafiło chyba do najlepszego uczesnika jakim byli Melkart Ball. Szkoda, że zamiast Klaudii na podium nie znalazł się Ziemek, który dzięki swojej przebojowości i śmiałości powinien powalczyć o te 100 tys. Podium dość słuszne, chociaż jak powiedziałem powinno być. Melkart Ball-Ziemek-Audiofells lub Blady Kris.
Stoper napisał/a:
Niech ona i ci inni wszyscy śpiewający idą sobie do Szansy na sukces
Wreszcie ktoś mnie poparł. Mam podobne zdanie do Kamila. Jeżeli Lenda zaś wygrała
dwa razy "Szanse na sukces" to niech idzie do innego programu typu: Jak oni śpiewają. U niej, jak i u Kulawik żadnego talentu nie widziałem - śpiewały nienajgorzej, ale nie po 100 tysięcy złotych. A co do tego czy znam kogoś takiego jak Kulawik to znam dziewczyne starszą od niej o cztery lata, która śpiewa podobnie. Fakt, powiecie zaraz, że wiek itd. itd. ale ja pochodzę z małej miejscowości, więc ciężko tutaj o takie talenty. Mimo jednak to w Łodzi, jak mówi Kamil takich osób jest dużo. Więc skoro w Łodzi jest tyle zdolnych śpiewaków, to w innych , wiekszych miastach jest zapewne podobnie.
pisałem wcześniej, że fajnie by było jakby wygrał Blady, a drugie Melkart. zajęli pierwsze i to w pełni zasłuzenie, bo w sumie roznieśli całą konkurencje. szkoda mi Bladego Krisa. pośród tych wszystkich finalistów to on ma chyba najrówniej pod sufitem. i bardzo podobał mi się jego występ w finale. występ Ssnake'a mi się podobał, w sumie nie szalał z tymi hula-hopami, ale to jego "spełzywanie" na koniec po tych linach było godne. ze śpiewaków żaden/żadna mi się nie podobał/a, podobało mi się jak Wojewódzki streścił Ziółka. bo ma racje.
a co do samego Mam Talent, to cieszyłbym się gdyby w następnych edycjach wywalili z jury Foremniaczkę... robi tam taki shit, jej hasła, i w ogóle zachowanie, są tak inteligentne, że szkoda gadać... jak zaczyna przemawiać to mam ochotę skakać po innych kanałach...
nie wychodzi jej to...
niech ja wywala i wezma kogogs normalnego. bo hyba wlasnie chcieli wziac kogos normalnego pomiedzy Kuba i Chylinska - ktos normalny musi byc. ale nie trafili. najwiekszym niewypalem tego programu oboko Oriona ("Jada Polacy autostrada") jest wlasnie szanowna pani Foremniak
poza tym w nastepnej edycji :
mniej spiewakow
mniej dzieci
Profil: Autografy
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 07:51
Uważam że słusznie wygrali Merkan Ball są fantastyczni... i to jest talent..
ALe jest 1 dramat.. Paulina Lenda 2 razy szansa na sukces i co?? nic nikt o niej i tak nie słyszał dopóki tvn się tym zajął..
ale niech sobie spiewaja w tych szansach na sukcech a nie "zasmiecaja" program dla odkrywania talentow. Barmani mogliby sie dostac na przyklad. ich podejrzewam ze nikt nie zna, byli fajni, nie wygrali szansy na sukces 2 razy i nie wydali plyty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum