Poprzedni temat «» Następny temat
Mam Talent
Autor Wiadomość
Rossoneri 

Profil: bilety piłkarskie
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 14:08   

Liczyłem na coś ciekawszego u tego typa co naśladował jakieś gwiazdy. Dużo lepiej zaprezentował się w eliminacjach. Rozwalił mnie tekstem Benedykta XVI :lol: :lol: "Pozdrawiam wszystkich Polaków" :mrgreen:

Tick 

Profil: autografy - piłka nożna
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 15:24   

herdek napisał/a:
W moim odczuciu powinni awansować:

- Asia Si

tandeciara... pewnie jesteś zwolennikiem "talentu" Dody, tylko ta Si w amerykańskiej wersji.

moi faworyci z tego odcinka przeszli. w finale jestem rzecz jasna za Bladym Krisem :) a drugie niech będzie dla Melkart Ball.

Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 15:28   

A i tak wygra Kulawik. ;>

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

Karol91 

Profil: Autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 12.2007
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 15:33   

Oby wygrali Audiofeels ;] Jakoś najbardziej przypadli mi do gustu ;)

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 15:34   

Tick, moim zdaniem śpiewała lepiej niż jakaś np: Ewa Lewandowska. Wymieniłem ją w groni faworytów, ale tak naprawdę kibicowałem dwójce: Magik + Melkart Ball.

Ja również jestem za Bladym Krisem. Drugie miejsce dla Melkart Ball, a trójkę niech zamknie każdy, oprócz śpiewaków i tego Ziemowita.

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

tkrass 

Wysłany: Pon Lis 24, 2008 22:49   

najlepsi byli funky masons ale oczywiście wiadomo było, że muszą przepuścić lewandowską...

it was always burning since the world's been turning

we didn't start the fire

but when we are gone will it still burn on and on and on?

herdek 

Wysłany: Sob Lis 29, 2008 22:59   

Finał, finał, finał..

Zwycięzcami zostali Melkart Ball i zgarnęli 100 tysięcy Euro. Moim zdaniem wygrali zasłużenie, aczkolwiek bardziej liczyłem na Bladego Krisa, bądź Audiofeels.

Drugie miejsce i 100 tysięcy złotych zgarnęła Klaudia Kulawik :roll: :roll: Moim zdaniem to nieporozumienie..Jurorzy ją zjechali bardzo słusznie, bo śpiewała, a raczej próbowała śpiewać. Myślałem, że ludzie w końcu zrozumieją, że powinna pożegnać się z tym programem "bez niczego". Niestety jednak, większość zaczęła głosować na nią i dzięki temu, nie wiem za co, zajęła sobie drugie miejsce..Ciekawe gdzie byli Ci co głosowali na nią, oglądając występ choćby i Snake'a i Bladego Krisa i Mateusza Ziółko i Audiofeels. Na pewno wymienieni wyżej ludzie zaprezentowali się lepiej, aniżeli Klaudia i to że znalazła się ona wśród trójki najlepszych było dla mnie szokujące, a jak odpadło Audiofeels a ona została to nie wiedz iałem co mam zrobić - jednym słowem - kompromitacja. Dziecko, które nie pokazało w finale nic zdobyło 100 tysięcy złotych. Wojewódzki świetnie ją podsumował - trafił z wypowiedzią po jej występie w "dziesiątkę". Szkoda tylko, że ludzie nie zmienili zdania - zagłosowali na Nią, choć nie oszukujmy się, dzisiaj była jedną z najgorszych.

Trzecie miejsce przypadło Audiofeels, a szkoda, bo dzisiaj po raz kolejny pokazali się z bardzo dobrej strony. Fajnie śpiewali, ich występ budził zainteresowanie - przy Kulawik można było usnąć.

Największym przegranym na pewno był Blady Kris. Mam nadzieję, że zrobi karierę i ten program będzie dla niego czymś więcej niż tylko "jakimś tam" występem. Zasłużył na 100 tysięcy złotych na pewno, a kto wie czy nie na 100 tysięcy Euro.

Podsumowując, program niezły, przyciągnął moją uwagę. Niektóre decyzje jury słabe, jednak w finale spisali się rewelacyjnie. Szkoda tylko, że to nie oni wybierali zwycięzcę. No cóż, pozostaje czekać chyba na drugą edycję - która byc może odbędzie się za ok. rok (?).

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 23:05   

Nie mogę pojąć co się czepiłeś biednej Klaudii. Moim zdaniem zasłużyła na to drugie miejsce bo faktycznie ma talent. Ciężko znaleźć drugą taką 12(?) letnią dziewczynkę. Jest zjawiskiem i tyle. Aha i ona ma klasę, mimo tak młodego wieku. Takich jak Blady Kris czy Ziółko jest więcej.

Brawa należą się również Ziemowitowi.

Moim zdaniem 1 i 3 miejsce również słusznie obsadzone. Program ciekawy. Mam nadzieję, że będą kolejne edycje.
Ostatnio zmieniony przez luki Sob Lis 29, 2008 23:07, w całości zmieniany 2 razy  

herdek 

Wysłany: Sob Lis 29, 2008 23:09   

luki116 napisał/a:
Nie mogę pojąć co się czepiłeś biednej Klaudii.

Niech odpowiedzią na Twoje słowa będzie to, co powiedział Kuba po jej występie. Mówiąc krótko, nie podoba mi się ona.

luki116 napisał/a:
Takich jak Blady Kris, Ziółko jest więcej.

..ale w tym programie takich samych nie było. A program polegał na tym, żeby wyłowić talent z osób, które doszły do finału, a nie patrzeć ilu w Polsce jest tych i tych.

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 23:15   

dzieje Ci się krzywda, że ona dostała 100 tys., że tak się jej czepiasz? trzeba było wysłać 666 sms na audiofeels czy innych, może by wygrali <por>

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 23:16   

herdek napisał/a:
Niech odpowiedzią na Twoje słowa będzie to, co powiedział Kuba po jej występie. Mówiąc krótko, nie podoba mi się ona.

Jak będziesz słuchał co mówi "kuba" to daleko zajdziesz. Po prostu ma jakieś głupie uprzedzenie i tyle. I nie musi Ci się podobać , ona jest inna niż wszyscy, ma talent. A takich jak Kris jest dużo, więc chyba waga tego talentu jest mniejsza.

Oprócz tego zasłużyła na brawa, za to, że jest dojrzała już w tak młodym wieku. Nie wiem czy zauważyliście, ale po tym jak ogłoszono werdykt, podeszła i pogratulowała zwycięzcom. W ogóle jej wypowiedzi są bardzo wyważone.

Według mnie zasłużyła na 2 miejsce, ale to jest tylko moje zdanie. Możesz się Herdku ze mną nie zgadzać. Ja Twój pogląd szanuję. :P

Fler 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 23:17   

Jak dla mnie wielka szkoda ze, nie wygrała Klaudia...

teraz pobawię sie trochę w cytaty.

herdek napisał/a:
.Jurorzy ją zjechali bardzo słusznie, bo śpiewała, a raczej próbowała śpiewać.

nie wiem co ty w uszach masz ale obiektywny nie jesteś wcale.

herdek napisał/a:
Ciekawe gdzie byli Ci co głosowali na nią, oglądając występ choćby i Snake'a i Bladego Krisa i Mateusza Ziółko i Audiofeels.

tak wiec:

Bladego Krisa - jest dobry, ale nie jedyny...

Snake'a - mój faworyt, ale dziś bardzo słabo to co wyczyniał w 1/2 i kastingach bylo o NIEBO lepsze. Zdecydowanie nie był to występ za 100 euro.

Mateusza Ziółko - Feel?

Audiofeels - trzecie miejsce odpowiednie.

herdek napisał/a:
Dziecko, które nie pokazało w finale nic zdobyło 100 tysięcy złotych.

Czego Ty więcej chciałeś?

herdek napisał/a:
No cóż, pozostaje czekać chyba na drugą edycję - która byc może odbędzie się za ok. rok (?).

Na wiosnę kastingi sie zaczynają.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

herdek 

Wysłany: Sob Lis 29, 2008 23:21   

Cytat:
dzieje Ci się krzywda, że ona dostała 100 tys., że tak się jej czepiasz? trzeba było wysłać 666 sms na audiofeels czy innych, może by wygrali

Mam po prostu odmienne zdanie niż Twoje i dlatego masz do mnie pretensje? Czy może nie ostygłeś po porażce Realu?

Cytat:
nie wiem co ty w uszach masz ale obiektywny nie jesteś wcale.

Po prostu dzisiejszy jej występ mi się nie podobał.

Francuz 

Profil: Autografy - Celtic Glasgow
Kolekcjoner od: 2008-04
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 00:15   

Jak dla mnie był jeden wygrany tego programu: BLADY KRIS !! !!!!! Liczę że zrobi zarabista karierę!!! Liczę na niego!!

What the hell do we care,

What the hell do we care,

Hail Hail, The Celts are here,

What the hell do we care now ...

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 09:41   

Ja pierdykam, ale co to za talent "śpiew"? Niech ona i ci inni wszyscy śpiewający idą sobie do Szansy na sukces, bo to jest odpowiedni program dla nich. Tutaj odkrywa się talenty, a nie umiejętność ładnego i przejmującego śpiewania. Poza tym - takich dziewczynek jak ona jest w Polsce tysiące (sam znam jedną) - i wiele z nich śpiewa od niej zdecydowanie lepiej. A znajdziesz drugą taką parę, która zrobi chociaż jedną ewolucję z programu Melkart Ball? Wątpię. A ta Kulawik - jestem pewny - z tych pieniędzy gówno dostanie, bo wszystko sobie rodzice wydadzą albo na lekcje religii przeznaczą.
Ostatnio zmieniony przez H7 Nie Lis 30, 2008 09:44, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu