Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 17:22
Mój ulubiony serial. Znakomity, nie to co te inne polskie chłamy
Ten film wciągnął mnie i staram się oglądnąć każdy odcinek. Czyli niedługo rozpocznę ściąganie 5 sezonu, gdyż zapewne w Polsce ruszy w przyszłym roku, lub końcówka tego.
Jest to drugi serial który mnie wciągnął(i jestem z nim na bieżąco), pierwszym jest Prison Break. Ale po każdym odcinku Lost'a czekam na kolejny, mógłbym czasami nawet obejrzeć cały sezon jednego dnia.
A ja nie widziałem ani jednego odcinka i nawet nie mam takiej możliwości, o.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
na pewno jedyne co mi się nie podoba w tym filmie to takie bajery jak ten niedźwiedź polarny na wyspie czy dym, który zabija... wg mnie przez to film traci na wartości.
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 19:48
Ja muszę powiedzieć, że od Losta zaczęła się taka trochę moja mania na oglądanie seriali. Zwłaszcza gdy jeszcze studiowałem to miałem bardzo dużo czasu, głównie w nocy, żeby seriale oglądać, teraz raczej nie mam czasu, ale czasami coś zobaczę.
Pierwszy sezon Losta oglądałem 3 lata temu w grudniu jak byłem chory, zajęło mi to chyba dwa dni. Wprawdzie nie jest to mój ulubiony, ale w piątce pewnie by się zmieścił (za BSG, 24, Firefly i Farscapem). No i też czekam z niecierpliwością na nowe odcinki (a BSG nowe zaczęły się już w sobotę ).
PS.
Jarzab93 napisał/a:
np pobierając z bearshare
znajdź sobie lepiej inny program
PS2.
Fler napisał/a:
Jakoś nie bardzo widzi mi się ściąganie 4 serii.
Przy moim bardzo słabym łączu ściągnięcie jednej serii jakiegoś serialu z torrenta w jakości xvid asd zajmuje max 2 dni.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Pamiętam jak kumpel ściągał film z Bearshare był to film "Piraci z Karaibów i..." lecz po ściągnięciu to nie był ten film, to był film przyrodniczy. Więc też nie polecam Bearshare, ja pobieram z Torrentów, jak dla mnie jest większa pewność.
Mnie również LOST niesamowicie wciągnął. Oglądam go od pierwszego odcinka pierwszej serii Oczywiście nie opuściłem żadnego maratonu z tym serialem na AXN :p . Już nie mogę się doczekać czwartku kiedy odpalę pierwszy odcinek nowej serii. Oby tylko kryzys finansowy nie doprowadził do końca serialu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum