Naprawdę jestem pod wrażeniem. Nareszcie mogę oglądać mój ulubiony sezon. Po obejrzeniu pierwszych dwóch odcinków i zwiastunu trzeciego czuję, że piąty sezon będzie naprawdę zaj******. Pojawiły się kolejne zagadki. Z niecierpliwością czekam na ich rozwiązanie. Jestem pod takim wrażeniem, że póki co nie będę się obszernie wypowiadał. Zrobię to później
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:17
Pomógłby ktoś znaleźć pierwszy i drugi odcinek 5 sezonu Serialu Zagubieni. Zależy mi na tym, aby plik był w jednej części, gdyż nie umiem złączać partów. Chyba, że by mi ktoś to wytłumaczył. Bardzo proszę o pomoc.
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Sty 24, 2009 10:58 am ]
1. Dla chętnych, którzy chcą pomóc: prosimy nie umieszczać na forum linków do filmów, bo jest to niezgodne z regulaminem (macie coś takiego jak GG ).
2. Wystarczy ściągnąć WinRARa i kliknąć prawym przyciskiem na part1 i wybrać polecenie Rozpakuj. Wtedy wszystko się zrobi.
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 11:47
Oglądał ktoś cztery pierwsze odcinki 5 sezonu Zagubionych. Zrobiły na mnie duże wrażenie. Dzisiaj zobaczył 4 odcinek, Jin żyje , fajnie wyglądała Daniele za młodu. Jeśli ktoś nie widział proszę dodać sobie temat do ignorowanych
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 22:20
Za tydzień koniec? 2 ostatnie odcinki? Ja jestem na bieżąco. Od Losta się zaczęła moja fascynacja serialami i nigdy bym sobie nie pozwolił na nie skończenie "Zagubionych". Ale słabo się to kończy...
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 09:20
Szczerze powiedziawszy to trudno mi sobie wyobrazić zakończenie Zagubionych i sytuację po zakończeniu, bo to był mój jedyny serial. (oprócz M jak miłość i Natalki ;* <3)
Ja na bieżąco nie jestem, bo wczoraj zobaczyłem 06x10. A po zakończeniu prawdopodobnie kupię sobie wszystkie sezonu na DVD, bo jest to film wszech czasów.
Finał
6x17-18 "The End" już za:
23:38:58
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Nie Maj 23, 2010 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 11:07
Jarzab93 napisał/a:
Tak w ogóle to ogląda ktoś 6 sezon? Michaś?
Ja jestem na bieżąco z Lostami . Kurde, szkoda, że się już kończy, bo IMO to faktycznie serial wszech czasów. Opuściłem może z 4 odcinki w ciągu 6 sezonów. W sumie już się nie mogę doczekać finałowego odcinka ;p.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum