Zamówić coś chyba nie jest problemem, bo poprawność kont sprawdzają dopiero w tym momencie, przed wysłaniem drugiego potwierdzenia. A żadne wartościowe nagrody jeszcze nie zostały chyba wysłane.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Tyaaaaa , dlaczego ?? . Według mnie lockerz trochę daje dupy ale co tu wymagać , nie dostałem żadnego infa w dalszym ciągu ale słyszałem że niektórych zbanowali ( ban im się należał ) anulowali im nagrody ale wysłali właśnie bony
W sumie, cały serwis jest w fazie beta, nie spodziewali się pewnie takiego naporu użytkowników, skrypt dał dupy i nagrody zamówiło za dużo osób, dlatego anulowali. Dobry i taki bon, skoro nie odjęli mi punktów.
A zbanowani nie mogli dostać bonów W ogóle cała ich ta weryfikacja fałszywych kont chyba słabo wyszła, bo są i uczciwi zbanowani, i oszuści z nagrodami
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum