Dzisiaj doszła do mnie zakupiona jakiś czas temu na allegro Encyklopedia Piłkarska Fuji, Kolekcja Klubów Tom 8 - Lech Poznań. Według mnie książka bardzo ciekawa, dużo statystyk, ciekawostek itp. Wiele zdjęć i opisów piłkarzy. Jeśli chodzi o kolekcjonerstwo to są w niej przedstawione wszystkie odznaki Lecha do 2003 roku(w tym roku została książka wydana) z opisem oraz krótki felieton o tym jak Boniek nie chce dawać autografów osobiście.
Oprócz tego mam u siebie:
-Piotr Reiss "Spowiedź piłkarza cz.1" - warto przeczytać, nabyta na spotkaniu z Panem Piotrem
-Lech Poznań - kolekcja klubów liga polska - z PS
-Real Madryt - wielkie kuby piłkarskie Europy - również z PS
Z książek to by było na tyle, oprócz tego dużo różnych gazet, skarbów kibica, albumów na naklejki płyt DVD itp.
Brat mi mówił bo oglądał 'Wieczór Kawalerski' na tvn turbo i był Onyszko... powiedział tam że trwają wszelkie prace czyli tłumaczenia itp itd nad książką i niedługo trafi na polski rynek
Dziś otrzymałem książkę Maradony. Mam zamiar ją przeczytać w najbliższym czasie. Powiem później jaka była. W końcu znalazłem na allegro.pl jego autobiografie po polsku.
Ja ostatnio przeczytałem książkę Jerzego Engela "Nikt nie rodzi się mistrzem" polecam
Książka raczej dla trenerów ale i wy znajdziecie "coś" dla siebie
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 12:22
Ostatnio kupiłem (za 39zł :/) książkę Michała Zichlarza "Afryka Gola! Futbol i codzienność". Zapowiada się ciekawie . W końcu trafiłem na coś ciekawego w Empiku.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 15:47
Byłem na spotkaniu z Zichlarzem w Empiku w Katowicach, dzień przed MŚ, spotkanie nie byłoby złe, gdyby nie to, że ten niby znawca Afryki opowiadał o samych rzeczach, które można się dowiedzieć z internetu, nawet za dużo nie szukając.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 14:52
Dzisiaj kupiłem w Empiku książkę Andresa Iniesty "Rok w raju", opisującą z jego punktu widzenia sezon 08/09 w wykonaniu Barcelony. Zapowiada się ciekawie.
A w zeszłym roku dostałem na urodziny autobiografię David'a Beckhama "O sobie". Niezła książka, chociaż nie widziałem jej w sklepach dobrych parę lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum