nawet jakby zalegalizowali marihuanę, co i tak jest w tym kraju niemożliwe, to w wieku 15 lat byś jej raczej nie dostał.
co do jej rozpowszechniania - logiczne, że jarają się nią (lub jarają nią) młodzi ludzie nafaszerowani przekazem HG i reszty. a ponieważ jest to nielegalne i HWDP to młodzież do tego zajebiście ciągnie. mój dobry kolega był w wakacje w Holandii to mógł sobie kulturalnie pójść do kofiszopu, kupić towar za kilka ojro i wypalić, a co. nie przesadzał, nie widział pająków wielkości jumbo-jeta, palił dla relaksu. i to popieram. ale jakby się mieli jeden z drugim zjarać, by tylko zaszpanować przed kolegami to jest to głupotą.
w wieku 14-15 idźcie lepiej w piłkę pograć, będziecie mieli z tego więcej pożytku, na używki macie czas.
a marihuanę sam paliłem i nic złego mi się nie stało. bo takie rzeczy to trzeba z głową robić.
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 11:35
Tick napisał/a:
tak, ale może komuś odwalić, weźmie jakiegoś guna i porozwala wszystkich wokół...
To by trzeba zacząć od delegalizacji alkoholu, bo to po alko przede wszystkim rośnie agresja. Nie widziałem, a widziałem więcej niż wszyscy na tym forum razem wzięci, żeby po samym sztofie komuś odwaliło.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
wiem Alojzy, pisałem też o alkoholu. osobiście nie znam gości, którzy coś złego po dragach zrobili, ale znałem takich, którzy umierali przez nie w wieku 36 lat... a z alkoholem trzeba mega gazować, by tak szybko wąchać kwiaty z drugiej strony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum