a jak można wejść w OOBE? Na początku kiedy się o tym dowiedziałem bałem się wyjść ze swojego ciała, ale teraz troche o tym poczytałem i myślę, że to może być ciekawe doświadczenie.
E:// Już wiem. Dziś w nocy chyba będę próbował wejść.
Czy jeśli w OOBE spotkam jakieś stworki to one mogą mi coś zrobić? Bo czytałem historie gościa którego złapała taka jakby ośmiornica i nie chciała go najpierw puścić, a gdy już go puściła nasłała na niego psy.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 14:49
Order napisał/a:
A jak będę w OOBE, albo w LD, to nie będę wydawać żadnych odgłosów?
W LD oczywiście możesz się porozumiewać. Tak samo jak w zwykłym śnie. W OOBE z tego co wiem także.
lukasz2146 napisał/a:
Czy jeśli w OOBE spotkam jakieś stworki to one mogą mi coś zrobić? Bo czytałem historie gościa którego złapała taka jakby ośmiornica i nie chciała go najpierw puścić, a gdy już go puściła nasłała na niego psy.
Ciekawe, czy go te psy pogryzły .
One Ci nic nie zrobią, ale lepiej nie wdawać się w jakieś nieprzyjemne sytuacje z nimi. Jakby się przyczepiły do Ciebie to kulturalnie poproś, żeby odeszły.
gelu - to bylo dosc dawno, wiec niezbyt pamietam co tam robilem
pamietam, ze chyba bylem kawalek od domu, chodzilem w kolko, wiedzialem gdzie jestem, wiedzialem jak wrocic do domu, ale nie moglem. cos jak wiem, ale nie wiem pytalem sie ludzi, nawet w kupe chyba wszedlem
A czy czytał ktoś książki Monroea (czy jak to się pisze)? Jest tam coś ciekawego? Podobno raz nawet do nieswojego ciała wrócił z OOBE. Słyszałem też, że jakiś gość podróżował po różnych wymiarach aż w końcu doszedł tak daleko, że nie mógł wrócić, a istniejące tam istoty nie mogły mu pomóc. Później dopiero zaczął medytować i udało mu się wrócić.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 15:32
Ja żadnych książek na ten temat nie czytałem .
lukasz2146 napisał/a:
Podobno raz nawet do nieswojego ciała wrócił z OOBE.
To jest niemożliwe. Podobno podczas OOBE, jak jesteś świadomością daleko od swojego ciała, może się przypałętać jakieś inne ciało astralne. Ale mamy wtedy coś w rodzaju "Szóstego zmysłu", i on nam podpowiada, że ktoś się kręci w pobliżu naszego ciała. Wtedy automatycznie do niego wracamy (budzimy się ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum