Ja mam w mBanku. Płaci się chyba tylko za ubezpieczenie karty (jeśli ją chcesz), 1,70 miesięcznie. Ogólnie nie narzekam, wszystko (chyba) możesz załatwić przez Internet, nawet jakieś znikome odsetki są Formalności związane z założeniem też załatwiasz on-line, po jakimś czasie tylko przyjdzie do ciebie kurier z prośbą o podpis pod umową.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
No zdecydowanie polecam BZ WBK i konto <30, opłaty to grosze, a do tego darmowe przelewy przez Internet. Odradzam mbank, miałem kiedyś tam konto, ale było do dupy, co chwila jakieś kody trzeba było zmieniać. No i automaty mbankowe bardzo często zjadają kartę, a te z BZ WBK wypłacają nawet w dziesiątkach.
[ Dodano: Sro Lut 24, 2010 1:37 pm ]
Chociaż jakbym teraz zakładał to wybrałbym Alior, tylko nie wiem, czy tam jest opcja kont dla niepełnoletnich.
Ostatnio zmieniony przez H7 Sro Lut 24, 2010 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Chyba zdecyduję się jednak na BZ WBK, ale muszę to przemyśleć, w każdym razie dzięki za rady. A jak z kartą w BZ WBK płaci się jakieś opłaty za korzystanie, czy coś w tym stylu?
Jak mówicie, że teraz wszystko ok to może i ok. Ja konto miałem dobre 4 lata temu i wtedy do potwierdzenia każdej transakcji potrzebny był specjalny kod, których miałem 50, a później chyba się nowe zamawiało. Trochę to niepraktyczne było.
Ja mam w mBank izzykonto i jestem zadowolony. Za ubezpieczenie płacę grosze (mniej niż 2,00). Polecam.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 21:52
...a w Radiu Maryja mówili, że BreBank i należący do niego mBank oszukują...
Dziś słuchałem.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum