W Mbanku jest fajnie. Bezproblemowo mogę przelewać kasę na Unibeta, trwa to kilka minut.
Przychodzą hasła smsowe, ujdzie. Jedyny minus to to, że na Izzy można wykonać maksymalnie 5 operacji dziennie.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Sprzedałem na allegro pewną rzecz. Kupujący wybrał wysłanie Kasy "Płacę z allegro", i tydzień temu w poniedziałek dostałem potwierdzenie, że wysłał. I do dziś kasa nie doszła. Na tej karcie płatności pisze cały czas STATUS - Rozpoczęty.
Nie wiem czy to tak długo idą pieniądze, czy mam coś potwierdzić jeszcze. Proszę o pomoc
ja mam w pko konto "graffiti" od 13 roku życia można miec. Polecam naporawde bardzo fajnie. 50 groszy miesiecznie zabiera. Ja mam jeszcze usługe ipko czyli 1,50 jeszcze. Lacznie place im miesiecznie 2,00. Fajne polecam
_________________ ,,Jeleń puścił Bąka po lewym skrzydle... "
Jacek Gmoch
ja mam w pko konto "graffiti" od 13 roku życia można miec. Polecam naporawde bardzo fajnie. 50 groszy miesiecznie zabiera. Ja mam jeszcze usługe ipko czyli 1,50 jeszcze. Lacznie place im miesiecznie 2,00. Fajne polecam
Dokładnie, zgadzam się z kolegą. też mam w tym konto jest i świetne :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum