Jak dla mnie temat bez sensu. Jak sobie chcę popodziwiać piękne dziewczyny to robię to w rzeczywistym świecie.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
mleko łaciate nie wiem czy wiesz, ale kobiety bywają śliczne bez photoshopa.
Święta prawda, a do Marty Żmudy, to nawet jest ładna. Ja dziewczyny nie posiadam, na razie zastępuje mi ją telefon. Ale mam w szkole taką fajną dziewczynę, która mi się podoba, napisałem do niej życzenia, ale chyba mnie olała.
to zagadnienie estetyczne które trudno jednoznacznie rozstrzygnąć. ale moje porównanie faktycznie mogło być nietrafne. tak czy siak mi się elisha nie podoba.
alojzy napisał/a:
tkrass napisał/a:
czy ja czegoś nie pisałem o photoshopie?
a kogoś tu jeszcze interesuje co ty wypisujesz za brednie na tym forum?
pffff jak tak bardzo nie chcesz czytać to zamknij oczy. zresztą chyba lepszą formą będzie przycisk "ignoruj"
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Ostatnio zmieniony przez tkrass Nie Sty 04, 2009 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie długo walentynki planujecie jakieś akcje na podryw? U mnie w szkole jest "poczta walentynkowa" i zamierzam wysłać dziewczynie(która mi się podoba) walentynkę, już znalazłem odpowiedni wierszyk . Teraz tylko muszę mieć nadzieje że nie oleje mnie, jak to zazwyczaj robiła, gdy jej pisałem na NK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum