Nie długo walentynki planujecie jakieś akcje na podryw? U mnie w szkole jest "poczta walentynkowa" i zamierzam wysłać dziewczynie(która mi się podoba) walentynkę, już znalazłem odpowiedni wierszyk . Teraz tylko muszę mieć nadzieje że nie oleje mnie, jak to zazwyczaj robiła, gdy jej pisałem na NK
Może ja się nie znam, ale czy nie lepiej zamiast wysyłać wiadomości na nk tudzież jakieś denne wierszyki po prostu podejść i porozmawiać?
a ja juz moglem byc "zajety" od jakichs 2,3 tygodni. ona chciala ale ja nie chcialem - tu tkwi problem nie planuje zadnego podrywu. podejrzewam ze ona cos bedzie chciala
ja wychodze z zalozenia : zrobi sie samo za siebie, jak ma tak byc to sie samo stanie
Nie długo walentynki planujecie jakieś akcje na podryw? U mnie w szkole jest "poczta walentynkowa" i zamierzam wysłać dziewczynie(która mi się podoba) walentynkę, już znalazłem odpowiedni wierszyk . Teraz tylko muszę mieć nadzieje że nie oleje mnie, jak to zazwyczaj robiła, gdy jej pisałem na NK
Może ja się nie znam, ale czy nie lepiej zamiast wysyłać wiadomości na nk tudzież jakieś denne wierszyki po prostu podejść i porozmawiać?
W tym sęk że nie mam odwagi . Widziałem w jednym temacie iż jeden z userów określił mnie mianem "Forumowego Romantyka"
kaligynefobia – panika, lęk i obawa przed pięknymi kobietami;
Ostatnio zmieniony przez Tentego Nie Lut 01, 2009 08:03, w całości zmieniany 2 razy
dokładnie po kiego grzyba wysyłać jakieś denne wierszyki, które może sobie w necie znaleźć? jak juz masz coś pisać to od serca a jak Kamil napisał, najlepiej pogadać i walnąć wprost dziewczyna nigdy ci nie powie: "fuck you fagasie!", tylko co najgorsza, że się zastanowi (co w 90% znaczy, że nie), bądź, że ma chłopaka, więc lepiej wcześniej zbadać grunt od razu "nie" mówią takie puste, typowo Dodowe, które myślą, że są elo, joł, a tak naprawdę mają nieźle w papierach nasrane i są nic nie warte.
Ja tak samo,dla mnie takie święto to głupota, jeżeli ktoś kogoś kocha to niech szanuje i okazuje to cały czas a nie w walentynki wszystko super,ładnie a po nieporozumienia itp. Co do dziewczyn...mi się podoba jedna dziewczyna z mojej klasy,ale pomimu wielu prób "zarywania" do niej, wszystkie kończyły się porażką. Mam nadzieję kiedyś się uda się uda i bedziemy parą
Muszę się przyznać że zrobiono mnie w konia. Nie całe 3 dni temu napisała do mnie dziewczyna i twierdziła że jest moją jedyną, chciała się umówić, wynegocjowałem wszystko( oblegane miejsce, chciałem się spotkać przed Komisarjatem) jak Michale Scofield w Prison Break. Lecz już tak czekam na nią na dworcu i czekam. Ona pisze do mnie że pociąg się spóźni o 15 minut, mija 15 minut, mówię: "Co jest ku%@$!" czekam więc jeszcze 30 minut i nic, poszedłem do domu. Od tamtej pory babka ma wyłączony telefon. Najlepsze jest to że nic nie chciała mówić o sobie.
Chcę drodzy forumowicze aby było to dla was też jakieś ostrzeżenie żeby się nie umawiać z osobą którą w ogóle nie znacie. Od dziś mam tą babkę głęboko w .... nosie, i jak coś do mnie napisze to ją wyśmieje.
czekałem od 17 do 18.30, i dłużej nie zamierzałem. Nie wspomniałem jeszcze że podszywała się na początku pod moją koleżankę o której nic nie wiedziała. Zadawałem proste pytanie, na które nie potrafiła odpowiedzieć. Teraz wiem że takie propozycje z góry będę odrzucał . Wspomnę jeszcze fakt że kazała mi ubrać garnitur na spotkanie, ale od rozwiałem jej pomysł.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Pią Lut 27, 2009 21:03, w całości zmieniany 1 raz
moze to byl jakis pedofil ? chcial sie podszyc, wsadzili by cie do pociagu, a pozniej wywiezli gdzies na Kamczatke do roboty uwazaj nastepny razem ..
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
To też tak myślałem, dlatego chciałem się spotkać w jakimś miejscu gdzie dużo osób przebywa. Zaproponowałem nawet spotkanie przed Komisariatem Policji . I mam nadzieje że następnego razu nie będzie
Ostatnio zmieniony przez Tentego Sob Lut 28, 2009 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum