Poprzedni temat «» Następny temat
Kobiety
Autor Wiadomość
paolo 

Wysłany: Sob Sty 31, 2009 22:31   

Palladino napisał/a:
A ja tam leję na walentynki. Żadna w szkole mi się nie podoba co najwyżej kilka poza szkołą. Ale jakoś nie mam odwagi zagadać.

Ja mam tak samo.

ToChybaJa? 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2002
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 22:34   

A to pech :) Ale co masz do stracenia, zagaduj, walcz :) Rozmową możesz zatuszować wszelkie niedoskonałości :)
Ostatnio zmieniony przez ToChybaJa? Sob Sty 31, 2009 22:35, w całości zmieniany 1 raz  

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 22:45   

michal1993a napisał/a:
Nie długo walentynki <por> planujecie jakieś akcje na podryw? U mnie w szkole jest "poczta walentynkowa" i zamierzam wysłać dziewczynie(która mi się podoba) walentynkę, już znalazłem odpowiedni wierszyk ;) . Teraz tylko muszę mieć nadzieje że nie oleje mnie, jak to zazwyczaj robiła, gdy jej pisałem na NK :???:

Może ja się nie znam, ale czy nie lepiej zamiast wysyłać wiadomości na nk tudzież jakieś denne wierszyki po prostu podejść i porozmawiać?

śmietana. 

Profil: autografy.
Kolekcjoner od: urodzenia.
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 22:49   

Nie no Kamil, żyjemy w innym świecie. Teraz tylko wirtualny świat się liczy. Obudź się.
Ostatnio zmieniony przez śmietana. Sob Sty 31, 2009 22:50, w całości zmieniany 1 raz  

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 00:29   

a ja juz moglem byc "zajety" od jakichs 2,3 tygodni. ona chciala ale ja nie chcialem - tu tkwi problem ;] nie planuje zadnego podrywu. podejrzewam ze ona cos bedzie chciala ;]

ja wychodze z zalozenia : zrobi sie samo za siebie, jak ma tak byc to sie samo stanie ;]

22.07.1927 r.

Tentego 

Wysłany: Nie Lut 01, 2009 07:58   

Pycio napisał/a:
michal1993a napisał/a:
Nie długo walentynki <por> planujecie jakieś akcje na podryw? U mnie w szkole jest "poczta walentynkowa" i zamierzam wysłać dziewczynie(która mi się podoba) walentynkę, już znalazłem odpowiedni wierszyk ;) . Teraz tylko muszę mieć nadzieje że nie oleje mnie, jak to zazwyczaj robiła, gdy jej pisałem na NK :???:

Może ja się nie znam, ale czy nie lepiej zamiast wysyłać wiadomości na nk tudzież jakieś denne wierszyki po prostu podejść i porozmawiać?

W tym sęk że nie mam odwagi :oops: . Widziałem w jednym temacie iż jeden z userów określił mnie mianem "Forumowego Romantyka" <wow>

kaligynefobia – panika, lęk i obawa przed pięknymi kobietami;
Ostatnio zmieniony przez Tentego Nie Lut 01, 2009 08:03, w całości zmieniany 2 razy  

Tick 

Profil: autografy - piłka nożna
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 08:48   

Pycio napisał/a:
michal1993a napisał/a:

dokładnie :P po kiego grzyba wysyłać jakieś denne wierszyki, które może sobie w necie znaleźć? jak juz masz coś pisać to od serca :) a jak Kamil napisał, najlepiej pogadać i walnąć wprost :P dziewczyna nigdy ci nie powie: "fuck you fagasie!", tylko co najgorsza, że się zastanowi (co w 90% znaczy, że nie), bądź, że ma chłopaka, więc lepiej wcześniej zbadać grunt :) od razu "nie" mówią takie puste, typowo Dodowe, które myślą, że są elo, joł, a tak naprawdę mają nieźle w papierach nasrane i są nic nie warte.

Tentego 

Wysłany: Nie Lut 01, 2009 10:22   

Dzięki Tick, skorzystam i napisze coś od siebie, a później spróbuję do niej zagadać.

Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 18:10   

paolo napisał/a:
A ja tam leję na walentynki.

Ja tak samo,dla mnie takie święto to głupota, jeżeli ktoś kogoś kocha to niech szanuje i okazuje to cały czas ;] a nie w walentynki wszystko super,ładnie a po nieporozumienia itp. :???: Co do dziewczyn...mi się podoba jedna dziewczyna z mojej klasy,ale pomimu wielu prób "zarywania" do niej, wszystkie kończyły się porażką. Mam nadzieję kiedyś się uda się uda i bedziemy parą ;]
Ostatnio zmieniony przez Mario Nie Lut 01, 2009 18:12, w całości zmieniany 1 raz  

Tentego 

Wysłany: Pią Lut 27, 2009 19:21   

Muszę się przyznać że zrobiono mnie w konia. Nie całe 3 dni temu napisała do mnie dziewczyna i twierdziła że jest moją jedyną, chciała się umówić, wynegocjowałem wszystko( oblegane miejsce, chciałem się spotkać przed Komisarjatem) jak Michale Scofield w Prison Break. Lecz już tak czekam na nią na dworcu i czekam. Ona pisze do mnie że pociąg się spóźni o 15 minut, mija 15 minut, mówię: "Co jest ku%@$!" czekam więc jeszcze 30 minut i nic, poszedłem do domu. Od tamtej pory babka ma wyłączony telefon. Najlepsze jest to że nic nie chciała mówić o sobie.

Chcę drodzy forumowicze aby było to dla was też jakieś ostrzeżenie żeby się nie umawiać z osobą którą w ogóle nie znacie. Od dziś mam tą babkę głęboko w .... nosie, i jak coś do mnie napisze to ją wyśmieje.

Palladino 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2007-08
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 20:12   

Nigdy bym nie pomyślał żeby coś takiego zrobić, a miałem już takie propozycje.

Zbłaźniłeś się trochę, że tam poszedłeś, takie oferty od niewaidomo kogo się z góry odrzuca.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 20:18   

michal1993a napisał/a:
czekam więc jeszcze 30 minut i nic, poszedłem do domu

Skoro to była ta jedyna, to może warto by było poczekać ;]

Tentego 

Wysłany: Pią Lut 27, 2009 20:58   

czekałem od 17 do 18.30, i dłużej nie zamierzałem. Nie wspomniałem jeszcze że podszywała się na początku pod moją koleżankę o której nic nie wiedziała. Zadawałem proste pytanie, na które nie potrafiła odpowiedzieć. Teraz wiem że takie propozycje z góry będę odrzucał ;] . Wspomnę jeszcze fakt że kazała mi ubrać garnitur na spotkanie, ale od rozwiałem jej pomysł.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Pią Lut 27, 2009 21:03, w całości zmieniany 1 raz  

Sting 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2009-01
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 12:44   

moze to byl jakis pedofil ? :P chcial sie podszyc, wsadzili by cie do pociagu, a pozniej wywiezli gdzies na Kamczatke do roboty :) uwazaj nastepny razem ..
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!

Tentego 

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 12:57   

To też tak myślałem, dlatego chciałem się spotkać w jakimś miejscu gdzie dużo osób przebywa. Zaproponowałem nawet spotkanie przed Komisariatem Policji :roll: . I mam nadzieje że następnego razu nie będzie :smile:
Ostatnio zmieniony przez Tentego Sob Lut 28, 2009 12:58, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu