Nowy track Starszego pod tytułem "Dzwoń pod 997" zajefajny numer, czuć w nim lato, co warte uwagi to dobra raperka Gonix,która dograła się do numeru i moim zdaniem wypadła bardzo dobrze.
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 10:33
Wiadomo, że płyta świetna. Mój brat ma oryginał, całą noc poświęciłem na przesłuchanie tej płyty. Własny oryginał będę posiadał jutro. Według mnie najlepsze kawałki to Jam, Moje..., Podaj pilota. Natomiast najlepszy bit w Dlaczego siedzisz do północy. Świetne wersy o Pjusie, Łonie i Pyskatym w Relacjach oraz o rapie w Pamiętniku.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Słucham na co dzień Eldoki, ale z Zapisków polubiłem tylko: Jam, Moje, Miejski folklor i Podaj pilota. No i Pamiętniku także fajne. Reszta też do przesłuchania, polecam ogólnie płytkę.
Dobry track, jednak ja wolę Not afraid czy Youre never over.
Powaracając na polską rap scene jestem ciekaw czy ktoś z was przesłuchiwał taki album K2 - SHINO HITO z 2007 roku, mi przypadł do gustu i mocno sie zajarałem więc polecam
Wczoraj wyszedł długo zapowiadany album Starszego "Zaraz zwariują mixtape"
moim zdaniem średni, z 22 tracków kilka dobrych , reszta poniżej średniej.
Najbardziej przypadł mi do gusty track : W pare minut czy Nie lubie, nie licząc już od jakiegoś czasu znanego utworu Nasze bloki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum