Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 15:11
Takie same jak zwykłej grypy u człowieka. Czyli katar,gorączka,ból głowy itp. Lekarze radzą żeby chodzic do lekarza natomiast gdy gorączka długo nie schodzi. To jest zazwyczaj jedyny rozpoznawalny objaw tej grypy.
Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 23:09
Już jest V poziom zagrożenia globalnej pandemii (na VI). Wirus rozprzestrzenia się bardzo szybko. Przechodzi z człowieka na człowieka.
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 06:38
Nowik sorry, ale się strasznie zjarałeś i przezywasz jak mrówka okres -.-
I CO? W domu pozamykane okna? Wszystkie szparki zapchane? Chodzisz w takim kokonie ochronnym? Przeczytał na internecie o chorobie, że jest niebezpieczna, że szybko się przenosi że jest V stopień i już.. Jak to media sieją panikę?
Zostaniesz moim mentorem w sprawie tej choroby? Mam katar, trochę boli mnie głowa więc mam tą chorobę! MAYDAY!!! HELP!! PEN PEN PEN(;p)
A Nowik w necie taki super boi się itd a do szkoły chodzi, na dwór chodzi i wtedy się nie martwisz ..
będzie jak z ptasią grypą w Polsce zachoruje kilka osób i tyle ...
Noi prosze... A jednak. I co chojraki? I co? Śmialiście się z tego.A teraz macie! 1 przypadek grypy w Polsce i kilka w Europie! I co?! Teraz nadal takie śmieszne? Teraz nadal myslicie ze choroba nie dotrze do Polski? nadal żyjecie w swoim wspanialym swiecie bez chorob ? Nadal jestescie pewni swojej racji?!
Stanął Ci?
Ja osobiście nie boję się tej grypy, ale wiem że jakieś zagrożenie jest. Myślę, że to nie dotrze do Polski, tak jak wielka miała byc afera z powodu ptasiej grypy.
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 17:52
Order napisał/a:
Nicolas napisał/a:
w Polsce zachoruje kilka osób i tyle ..
ty idioto bez uczuć... te kilka osób umrze, a ty mówisz "i tyle"??
ja się specjalnie nie martwię, że się tym zarażę, ale wiem jakie to niebezpieczne..
btw. katar to ja mam cały czas, a nawet głowa mnie wieczorem boli -alergia ;p
Idiotą możesz nazywać swojego ojca jak Ci na to pozwala ...
A jak było z ptasią grypą? Zanim ta choroba dojdzie do Polski(w co wątpię) to lekarze coś wykombinują nie za byle co dostają tyle kasy, i wątpie aby ktoś zginął... to tak jak z rakiem masz ale to nie jest 100% wyrok śmierci możesz przeżyć.
Było trzęsienie ziemi, nie przeżywałeś tego bo to nie było w Poslce... Kupujesz cisowianke 0,3 dla Sudanu? 1 cisowianka to 5 l dla Sudanu śmieciu! Pomagasz im? Też tam umierają ludzie ..
Popierasz wojnę w Iraku? W Afganistanie? Wojne w Czeczenie zjebie? WIESZ COŚ O TYM?
Wpłacasz pieniądz na walkę z rakiem?
Ciebie to gówno interesi.. masz pojęcie coś o tych sprawach? O co walczą? Ty słyszysz Afganistan zabił kilku amerykanów i odrazu mówisz terrorysta.....
O Jezu masz alergie? A może idź się zbadać? Może to ptasia, albo świńska grypa?
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Czw Kwi 30, 2009 17:55, w całości zmieniany 3 razy
Idiotą możesz nazywać swojego ojca jak Ci na to pozwala ...
A jak było z ptasią grypą? Zanim ta choroba dojdzie do Polski(w co wątpię) to lekarze coś wykombinują nie za byle co dostają tyle kasy, i wątpie aby ktoś zginął... to tak jak z rakiem masz ale to nie jest 100% wyrok śmierci możesz przeżyć.
Było trzęsienie ziemi, nie przeżywałeś tego bo to nie było w Poslce... Kupujesz cisowianke 0,3 dla Sudanu? 1 cisowianka to 5 l dla Sudanu śmieciu! Pomagasz im? Też tam umierają ludzie ..
Popierasz wojnę w Iraku? W Afganistanie? Wojne w Czeczenie zjebie? WIESZ COŚ O TYM?
Wpłacasz pieniądz na walkę z rakiem?
Ciebie to gówno interesi.. masz pojęcie coś o tych sprawach? O co walczą? Ty słyszysz Afganistan zabił kilku amerykanów i odrazu mówisz terrorysta.....
O Jezu masz alergie? A może idź się zbadać? Może to ptasia, albo świńska grypa?
Wpuścić chamstwo na salony
Wg mnie epidemia dosięgnie Polski i cos czuję, że będzie nieciekawie, panstwo zamiast się zająć epidemią woli sie kłócić (prezydent-premier)...
Nicolas, kurde mordka w kubełek, bo filozofujesz, a znasz się na tym jak ślepy na zegarku.. porównujesz z ptasią grypą a to było nic w porównaniu ze świńską. różnica jest jedna, ale diametralna - ptasią mogłeś się zarazić tylko przez kontakt z zakażonym zwierzęciem, a świńska przechodzi z człowieka na człowieka, więc jej zasieg może być obszerniejszy, a żniwo niestety większe. wiadomo, że niepotrzebnie panikować nie można, a media potęgują niepotrzebnie strach, ale znowu bez przesady, obawia się ktoś bardziej, ktoś mniej, osobista sprawa każdego.
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 20:16
Mówisz mordeczka w kubełek,ale mam prawo do własnego zdania i mi nie zabronisz go wyrażać.. Filozofuje moja sprawa .... A jednak mam trochę o tym pojęcia..
No wiesz w Radomiu raczej bym się zaraził ptasią grypą niż świńską.. źle przyrządzisz np kurczaka, nie przeszedł odpowiednich testów i mogłeś się zarazić, a świńska? Wątpię aby to doszło daleko w głąb terytorium Polski..
Ja się tym nie przejmuje .. co ma być to będzie i tego nie zmienię, ani nie zapobiegnę, będę w autobusie ktoś kichnie kaszlnie i już bakterie w powietrzu..
Media jednak troszkę sieją panikę .. Choć to może być niebezpieczne..
Ptasia to było nic? Dużo osób zmarło na ptasią grype, choć świńska tka jak mówisz zbierze większe żniwo ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum