Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 20:28
Co prawda ja jeszcze nie pisałem, ale uważam że nie był super trudny test z humana.
Jak zwykle mało historii -.-.... Rozprawka, dość prosty temat... ktoś tam charakterystykę z ,,Kamienie na Szaniec" to pamiętam Aleks, Rudy, Zośka i ...... "pisze to z pamięci" ..
Mógłby ktoś dać wersje do ściągnięcia, albo czytania w necie? Wiem jest na 1 stronach ale coś mi nie wchodzi ..
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wiek: 18 Dołączył: 10 Kwi 2008 Posty: 230 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 21:41
Ale mnie dyrektor wku... rzył. Wszystkie gimnazja w Grudziądzu poznały wyniki a nasze nie. Do poniedziałku trzeba zaczekac :/ A akurat w poniedziałek będzie tyle ludzi, że będzie można na palcach od jednej ręki policzyc
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 13:09
No to i ja się pochwalę:
47-human
44-mat-przyr
91-razem
48-angielski
Mistrz
A jak inni?
Ostatnio zmieniony przez Beitar Pon Cze 15, 2009 16:04, w całości zmieniany 1 raz
Był na razie próbny z humana. Bardzo prosty, szkoda, że tylko próbny. U nas z tych egzaminów wstawiają oceny, co jest trochę głupie. Jutro matma, mam nadzieję, że równie prosta.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum