Ja pamiętam, że kiedyś z kumplami mieliśmy manię zbierania kart z Chio Chipsów związanych właśnie z DB. Ile to się wtedy paczek zjadło. Karty się zbierało, chipsy się zjadało, a serial oglądało (ale rymy )
Ja pamiętam, że kiedyś z kumplami mieliśmy manię zbierania kart z Chio Chipsów związanych właśnie z DB.
Heh mialem ponad 2 tysiące. (teraz szkoda mi kasy która na to poszła)
A bajkę oglądałem jak każdy chyba (wszystkie odcinki w TV), tyle ze, teraz po minucie pewnie przełączyłbym kanał. A moim idolem był Songo Kuu (chyba tak sie pisze).
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
na Urodziny Dragoon Balla Akiro Toryama wymyślił że odnowi Dragoon Balla więc w Niedzielę są odcinki w odnowionej wersji ja różnicy nie widzę tutaj link do przykładowego odcinka http://dbpolska.net/artykul,192
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum