_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Wto Kwi 21, 2009 11:52, w całości zmieniany 2 razy
Jeśli macie jakieś sprawy, zapytania odnośni allegro niezwiązane z kolekcjonerstwem i pamiątkami to piszcie tutaj, a nie w temacie o takiej samej nazwie w dziale "Ogólne"
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ja kiedyś widziałem aukcje w której sprzedający sprzedawał swoją mp3 robioną na Dance E-Jay. Chciał 10 zł i wysyłał @mailem Było to dawno, więc linka już nie znajdę.
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 19:28
Rozmazanie się nie zależy chyba od markera a od rodzaju tworzywa na jakim piszemy np na śliskim papierze fotograficznym lyb mokrym marker będzie sie zmazywał. I jeśli nałożymy zdjecie na zdjecie świeżo podpisane to również. Ja kupuje markery w każdym kiosku śr po 3 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum