herdek napisał/a:
luki nie miał zamiaru nawet odpisać, dlaczego dał bana
Gdzie i kiedy do mnie pisałeś?
Komunikator GG, w dzień który mnie zbanowałeś, bodajże 16 sierpnia to był.
Faktycznie. Przepraszam bardzo, nie wiem jak to się stało, że nie zauważyłem. Możliwe, że zostawiłem gg włączone i odszedłem od kompa.
Chociaż z drugiej strony napisałem w opisie ostrzeżeń za co je dostałeś . Jeżeli chcesz coś jeszcze wyjaśnić, pisz na gg. Nie róbmy już tutaj OT.
Ale dalej nie rozumiem co to ma wspólnego z tym o czym ja pisałem? Przez ostatnie 5 stron napisałem jeden post i nie ma on nic wspólnego z tym, o czym piszesz wyżej.
Sorry, inni pisali, ale wszyscy macie takie same poglądy na obecnie dyskutowany temat więc wrzuciłem was do jednego worka.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Sawik, ale tam nie ma zdjęć wszystkich piłkarzy świata, więc się nie dziw że jak wpisujesz nazwisko jakiegoś trzecioligowca z Azerbejdżanu to ci nie wychodzi.
Wyszukiwarka ma problemy z polskimi literami. Jeśli ich tam nie wpisywałeś, to użytkownicy powyżej mają rację: albo zdjęcia nie ma, albo coś robisz źle.
Spróbuj wpisać najdłuższy ciąg znaków z imienia/nazwiska/barw, w których nie ma polskich liter.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum