Poprzedni temat «» Następny temat
Techniczne sprawy forum
Autor Wiadomość
H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 23:09   

Patrz, ciągle mówisz o poziomie forum, ale chyba nie zauważyłeś faktu, że zdecydowana większość (żeby nie napisać 100%) ludzi, którzy mają coś do powiedzenia i widzą co robisz jest przeciwko Tobie. Chcesz, żeby na forum zostali użytkownicy jak Sawik, grzegorz14 czy ferrari22, którzy będą sobie grzecznie pisać o pamiątkach i adresach? Ty będziesz sobie wmawiał, że to forum na poziomie i wszystko będzie pięknie. Ale to tylko pozory. Bo ich oszukasz, może nawet potencjalnego nabywcę forum oszukasz, ale prawdy nie oszukasz. Gdybyś miał choć odrobinę przysłowiowych jaj, to już dawno, widząc co się dzieje odszedłbyś stąd albo przynajmniej zaczął się zachowywać jak normalny użytkownik. Ale kasa ważniejsza, no cóż.

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 23:12   

W tych czasach to kasa rządzi Ludzmi niestety

Ciekawe co na to reszta Adminów i Modów nikt nic nie pisze czekam na ich zdanie bo narazie tylko Gelo się odezwał.Bo jak tak dalej będzie to nie ma sensu tego prowadzic .Sprzedaj forum w pizd** i będziesz miał spokój przynajmniej ludzi nie będziesz denerwował

Ostatnio zmieniony przez pulpet Pon Sie 23, 2010 23:14, w całości zmieniany 2 razy  

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:05   

Przykry jesteś Majkelu Ty, ludzie którzy Cię popierają, a takowych jest niewielu oraz Twoje błędne myślenie. Jesteś też jedynym człowiekiem, który na tym forum jest zauważony tylko dlatego, że ma czerwonego nicka, bo ani z Ciebie kolekcjoner, ani dobroduszny człowiek. Śmiem twierdzić, że gdyby nie Twoja zaszczytna funkcja, jaką jest administrowanie serwisem, byłbyś na tym forum w dalekim poważaniu, a Twoje posty można byłoby zobaczyć jedynie w Hyde Parku. Dlaczego to piszę? A no dlatego, iż jest to forum kolekcjonerskie, na którym na pierwszym miejscu powinni być kolekcjonerzy, nie, nie admini - KOLEKCJONERZY. Dlaczego? Otóż jeżeli oni stąd odejdą, to jak wspomnieli moi poprzednicy, bany czy ostrzeżenia będziesz mógł dawać Sawikowi, Patrykowi01 i innych tego typu istotom, którzy podobnie jak Ty z kolekcjonerstwem mają tyle wspólnego co ja z Twoją mamą np. (bez urazy!). Powinieneś więc dbać o to, aby czuli się oni tutaj jak najlepiej, bo dzięki temu popularność forum będzie rosła, a nie wpadać na forum raz na miesiąc i robić wielkie porządki bez zgody innych.

Podam Ci przykład, może nie jest jakiś wielce trafny, ale taki przyszedł mi na myśl: Masz sobie piłkarską drużynę, gdzie w kadrze jest załóżmy 23 osoby - to tacy użytkownicy forum w przełożeniu "na nasze". Jest sobie też trzech trenerów, bądź prezes, wiceprezes i trener - podobnie jak tutaj, jest trzech adminów. Wyobraź sobie, że jesteś prezesem, bo w Twoich postach można zauważyć, że jesteś el fenomeno, czyli coś a'la prezes. No i są wyniki, są trofea, w zespole panuje dobra atmosfera i wszystko jest ok, nikt nie ma nic przeciwko no i nagle taki prezes, podobnie jak Ty wpada sobie do szatni (Ty na forum) i nagle zaczyna robić wielkie porządki. Jak myślisz, co wówczas robią zawodnicy? Nie, nie klękają przed prezesem i nie przepraszają go, że np. zbyt długo świętowali trofeum czy wygraną tylko po prostu odwracają się od niego, nie sądzisz? Podobna sytuacja jest tutaj, atmosfera jest fajna, całkiem przyjazna, dopóki na forum nie zawitasz Ty i jej nie zepsujesz głupimi ostrzeżeniami, usuwaniem tematów czy wywodami pt: "To ja jestem wielki, wchodzę na forum i kłaniać mi się w pas."

Może da Ci to trochę do myślenia, chociaż w sumie, Tick wyciągnął raz do Ciebie rękę, pisząc coś w stylu, abyś nie postępował tak jak postępujesz i nikt nie będzie miał pretensji. Niemniej jednak zamiast przeprosić, bądź też nie odezwać się nic i po prostu przestać rzucać się w oczy, nadal dążysz w zaparte, że wszyscy są głupi i źli za wyjątkiem Ciebie.

PS: Jak się nudzisz to możesz naprawić błąd jaki jest albo na forum albo też w regulaminie, bowiem bana dostałem na siedem dni, a miałem go kilka godzin ponad siedem dni. Jak chcesz dążyć do profesjonalizmu to takie błędy na tym forum nie mogą mieć miejsca, czyż nie mam racji?

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

Woland 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:15   

Polacy mają taką tendencję, że jak jest dobry kowal to robią go prezesem związku kowali i przez to uniemożliwiają mu wykonywanie swojego zawodu. Dobrzy kolekcjonerzy nie będą dobrze prowadzili forum. Do tego potrzebny jest ktoś inny. Gdyby nie to, że jestem współwłaścicielem tego forum to dawno bym już o nim zapomniał. Dla was - kolekcjonerów - liczy się tylko pisanie o pamiątkach - a to, że forum podupada to was nie obchodzi (a zaraz jakiś mistrz ciętej ripsoty powie, że to pewni przeze mnie) Powstało wiele for o kolekcjonerstwie, wszystkie prowadzone przez kolekcjonerów i tylko po to, żeby pisać o pamiątkach . I co się z nimi stało? Upadły. Napisałeś, że powinienem zadbać, żeby kolekcjonerzy czuli się tu jak najlepiej. Ale to nie oznacza, że mam im lizać dupę i godzić się na wszystko. Skoro lubisz porównania to też się jednym posłużę. Jeśli chcesz wychować dziecko na porządnego człowieka musisz go czasem karać i zmuszać do różnych rzeczy. Wychowywanie bezstresowe powoduje same problemy. Dalej posłużyłeś się alegorią drużyny piłkarskiej. Sęk w tym, że gdyby nie ja to ta drużyna piłkarska w ogóle by nie istniała, albo istniałaby, ale musiałaby grać na podwórku i w B klasie. To oznacza, że ja jako ten twój prezes mam sprawdzone patenty na to jak prowadzić dobrze drużynę i dlatego roszczę sobie prawo do władzy i do tego, że czasami powinno mnie się słuchać.
Po za tym napisałeś, że Tick wyciągnął do mnie rękę. Aha- nie wiedziałem, że potrzebuję czyjejś łaski. Patrzycie na mnie jak na dziwaka i z góry jakbyście się czuli lepsi. A w rzeczywistości jest odwrotnie, bo mnie nie możecie zrozumieć.
Nie lubicie mnie i dlatego chcecie się mnie stąd pozbyć. Czepiacie się każdego mojego słówka i używacie przeciwko mnie. Bo prawda jest taka, że temat "nocna rozmowy" był tylko pretekstem. Problem w tym, że wy nie macie nic do gadania. To tak jakby człowiek średnio wykształcony radzi ekonomistom co muszą zrobić, żeby gospodarka rosła w siłę. Jeśli coś złego by się działo to mani stoczyłby ze mną męską rozmowę i wyjaśnilibyśmy sobie wszystko. Fakty są takie, że niektórzy z GTW, (nie tylko ja) sami byli chętni do usunięcia tematu "nocne rozmowy". Ja nie płynę z zawsze z prądem i nie będę zmieniał decyzji tylko dlatego, że jakaś mała grupka osób spanikowała i się ze mną nie zgadza. Wiem co robię i wiem, że dobrze robię. Tak więc nie ucz ojca dzieci robić. Po za tym niektórzy z GTW po merytorycznej długiej i obfitej w logiczne argumenty dyskusji powoli przekonują się do mojego zdania.
I to jest ostatnia moja dłuższa wypowiedź w tym temacie. Wszystko już napisałem, jest to na dwóch, trzech poprzednich stronach tego tematu. Nie warto tracić cennego czasu(waszego i mojego) bo i tak nic nie wskóracie.

PS.
Cytat:
V 5. Zbanowany użytkownik sam musi przypomnieć po 7 dniach banu Administratorowi (najlepiej na gadu-gadu lub specjalny formularz kontaktowy), żeby ten go odbanował. Formularz mieści się pod adresem www.kolekcja24.pl/kontakt.php

Ale Ty nawet nie znasz regulaminu a próbujesz mnie pouczać. Po za tym to luki Cie zbanował i jeśli już byłaby ostateczność to on powinien przypomnieć mi, gelowi, albo maniemu o tym, żeby ciebie odbanować. A takiego czego nie było.
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Wto Sie 24, 2010 13:42, w całości zmieniany 2 razy  

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:20   

Michael900 napisał/a:
mała grupka osób

Wmawiaj to sobie dalej, wmawiaj.

herdek 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:23   

Michael900 napisał/a:
PS.
Cytat:
V 5. Zbanowany użytkownik sam musi przypomnieć po 7 dniach banu Administratorowi (najlepiej na gadu-gadu lub specjalny formularz kontaktowy), żeby ten go odbanował. Formularz mieści się pod adresem www.kolekcja24.pl/kontakt.php

Ale Ty nawet nie znasz regulaminu a próbujesz mnie pouczać. Po za tym to luki Cie zbanował i jeśli już byłaby ostateczność to on powinien przypomnieć mi, gelowi, albo maniemu o tym, żeby ciebie odbanować. A takiego czego nie było.

luki nie miał zamiaru nawet odpisać, dlaczego dał bana, a jeżeli się nie mylę, to powinien, gdyż zawsze kierujecie "poszkodowanych" do osoby, która dała mu ostrzeżenie, nieprawdaż?

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:23   

Michael900 napisał/a:
Powstało wiele for o kolekcjonerstwie, wszystkie prowadzone przez kolekcjonerów i tylko po to, żeby pisać o pamiątkach . I co się z nimi stało? Upadły.

A to Ci ciekawostka. Ciekawe, że istnieje forum, które prowadzi kolekcjoner, udziela się na nim z dziesięć razy mniej osób niż tu, a konkretnych postów jest też z 10 razy więcej.

A porównania o wychowywaniu nawet nie skomentuję.

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

Woland 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:40   

gollaz napisał/a:
Michael900 napisał/a:
Powstało wiele for o kolekcjonerstwie, wszystkie prowadzone przez kolekcjonerów i tylko po to, żeby pisać o pamiątkach . I co się z nimi stało? Upadły.

A to Ci ciekawostka. Ciekawe, że istnieje forum, które prowadzi kolekcjoner, udziela się na nim z dziesięć razy mniej osób niż tu, a konkretnych postów jest też z 10 razy więcej.

Ja na forum nie pisze już od półtora roku
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."

gollaz 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:42   

Aha. Ale co to ma wspólnego z zacytowanymi postami?

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

herdek 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:43   

Michael900 napisał/a:
gollaz napisał/a:
Michael900 napisał/a:

Ja na forum nie pisze już od półtora roku

..a to ja myślałem, że jestem głupi.

Szymon 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 14:00   

Pycio napisał/a:
Michael900 napisał/a:
mała grupka osób

Wmawiaj to sobie dalej, wmawiaj.

Chyba się gostek nie przekona, dopóki będziemy tutaj wchodzić...

Woland 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 14:57   

gollaz napisał/a:
Aha. Ale co to ma wspólnego z zacytowanymi postami?

Kiedy ja pisałem na forum ( a chodziło mi o to forum) dbałem o poziom dyskusji. Wy w tym momencie mi na pewno nie wierzycie i śmiejecie się z tego, ale taka jest prawda. Zobaczcie sobie posty z okolic stycznia 2009. Po za tym zaprzeczacie samym sobie. Najpierw mówcie, że na tym forum jest wszystko super, ekstra dopóki ja nie wejdę, a za chwile piszecie, że na innym forum jest o wiele więcej ciekawej dyskusji. W ogóle jesteście jacyś nie teges - dopiero młodszy od was mateqi wytłumaczył wam problem z koszulkami. A o usunięciu tematu "nocne rozmowy" musiałem pisać 3 razu to samo w ciągu kilku godzin - czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Ponadto - Jesteście kolekcjonerami i piszecie na tym forum - i osoby typu Sawik, mimo, że was denerwują, to nie przeszkadzają w pisaniu. A ja wam przeszkadzam... ciekawe. Po za tym wy jesteście hermetycznie zamkniętym towarzystwem wzajemnej adoracji i jeden boi się sprzeciwić drugiemu - nie wiem dlaczego - chyba dlatego, żeby inni go nie przestali lubić.

mleko 

Profil: Autografy, Szaliki
Kolekcjoner od: Listopad 2008
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 15:34   

Michael900 napisał/a:
dopiero młodszy od was mateqi wytłumaczył wam problem z koszulkami.

Tłumaczenie było bynajmniej śmieszne. Dla mnie zdecydowany brak profesjonalizmu, ale już więcej nic nie mówię, bo i tak powiesz, że nie czytałem ostatnich stron. Wcześniejsze twoje tłumaczenia też są nie poważne i bynajmniej śmieszne. Zresztą po co te koszulki? Marketing bezpośredni?

Michael900 napisał/a:
Dla was - kolekcjonerów - liczy się tylko pisanie o pamiątkach

Ciekawe, czyli kasujemy Hyde Park i SB? Jeszcze wczoraj temat o autografach w dziale ogólne został zamknięty, mimo, że spełniał wszelkie wymogi regulaminu. Życie to nie tylko czekanie na listonosza z banerem powitalnym, pisanie listów, czyszczenie grafów z kurzu, jak robią niektórzy. Każdy ma też inne zainteresowania, ma kolegów, koleżanki, swój ulubiony klub. Jakby na tym forum wszystko sprowadzało się do pisania o autografach byłoby sztywno i niefajnie.
Ostatnio zmieniony przez mleko Wto Sie 24, 2010 15:35, w całości zmieniany 1 raz  

gollaz 

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 15:34   

Ale dalej nie rozumiem co to ma wspólnego z tym o czym ja pisałem? Przez ostatnie 5 stron napisałem jeden post i nie ma on nic wspólnego z tym, o czym piszesz wyżej.

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

luki 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 15:55   

herdek napisał/a:
luki nie miał zamiaru nawet odpisać, dlaczego dał bana

Gdzie i kiedy do mnie pisałeś?

[ Dodano: Wto Sie 24, 2010 4:55 pm ]
Michael900 napisał/a:
Po za tym wy jesteście hermetycznie zamkniętym towarzystwem wzajemnej adoracji i jeden boi się sprzeciwić drugiemu - nie wiem dlaczego - chyba dlatego, żeby inni go nie przestali lubić.

Może staramy się nie wprowadzać nerwowej atmosfery?

Odpowiedz do tematu