Serwis składa się z Forum, Albumu, Czatu, Bloga itd
Każdy ma tylko zastrzeżenia do twojej obecności na forum, reszta jest mało istotna...
Pycio zarzucił mi przed chwilą, że ja nie mam prawa się wypowiadać, ponieważ prawie w ogóle tu nic nie robię,
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Serwis składa się z Forum, Albumu, Czatu, Bloga itd
Każdy ma tylko zastrzeżenia do twojej obecności na forum, reszta jest mało istotna...
Pycio zarzucił mi przed chwilą, że ja nie mam prawa się wypowiadać, ponieważ prawie w ogóle tu nic nie robię,
Jak to nie? A ZAMĘT?!
Aha, sorry, W końcu to tylko ja i ty we dwójkę przez 3 pierwsze lata tworzyliśmy to forum od zera, znamy się bardzo dobrze i możesz powiedzieć co ja zrobiłem...
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
W którym miejscu? Napisałem jedynie, że nie wiem na jakiej podstawie uważasz to forum za swoją własność.
Właśnie na podstawie mojej pracy. To że robak założył to forum a po kilku miesiącach odszedł to nie znaczy, że on jest właścicielem forum. Teraz np nit nikt nie pamięta, że mani był nieobecny przez parę miesięcy na forum i jedynym administratorem byłem ja. I udawł mi się w tamtym czasie spopularyzować forum. Dla was wyznacznikiem pracy jest tylko średnia liczba postów dziennie. A wszystko inne robi się samo...Nie chcę być posądzany o jakieś samozachwyty - mam nadzieję, że mani napisze coś więcej, również o swojej pracy bo ona też była bezcenna. Tylko dzięki współpracy we dwójkę daliśmy radę.
Ostatnio zmieniony przez Woland Nie Sie 22, 2010 18:04, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 18:01
Michael900 napisał/a:
Ja jeszcze czekam na wypowiedź śmietany na temat hipokryzji oraz gela i maniego na temat mojej pracy w serwisie.
Obiektywnie rzecz biorąc w ciągu Twojej działalności na forum w latach 2007-2009, forum naprawdę nieźle śmigało - mieliśmy wymiany buttonów na dość wysokim poziomie, PageRank: 4, uniqi ~1500 dziennie. Tak w skrócie.
Poza dwoma niezrozumiałymi sytuacjami, które mogłeś skonsultować z resztą GTW lub postąpić inaczej nie ma żadnych zastrzeżeń z mojej strony.
Jakby na to nie patrzeć - każdy błędy popełnia i każdy ma do nich prawo - jesteśmy tylko ludźmi. Ale spróbujmy się na nich uczyć, a będziemy mądrzejsi na przyszłość.
Tyle ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez gelu Nie Sie 22, 2010 18:13, w całości zmieniany 2 razy
Jakby na to nie patrzeć - każdy błędy popełnia i każdy ma do nich prawo - jesteśmy tylko ludźmi. Ale spróbujmy się na nich uczyć, a będziemy mądrzejsi na przyszłość.
piękne słowa, zapamiętaj je Miśel i nie grzesz więcej, taka moja gorąca prośba. niech do ciebie dotrze, że źle zrobiłeś, na przyszłość tak nie rób i uwierz mi, że nikt nie będzie na ciebie naskakiwał, bo bez podstawy tego obecnie nikt nie robi.
Michael900, człowieku. Po tym co wczoraj napisałem a propos postu Gela miałem sobie odpuścić, ale kurde, jest godzina 23.07 następnego dnia i po prostu nie mogę.
Gościu, przeginasz i tyle. Naprawdę miałem nadzieję, że post Gela i mój dotrze do Ciebie, ale z tego co widzę, jeśli chodzi o wyciąganie wniosków i przyznanie się do własnych błędów, to jesteś daleko za dziećmi, którzy za tydzień rozpoczną edukację w szkole podstawowej. Powiedz mi, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy po prostu jesteś tak głupi, że nie dociera do Ciebie wiele tak wybitnie widocznych wątków? Kurde, jakby tyle ludzi zwracało mi uwagę, tak jak Tobie, to naprawdę poświęciłbym godzinkę, usiadłbym sobie wygodnie i się nad sobą zastanowił. A Ty co, wczoraj stąd spadam z nadzieją, że coś do Ciebie dotrze, a dziś dajesz np. osta dla Roba za napisanie swojego, w dodatku trafnego zdania. I jak Ty chcesz doprowadzić do tego, by tu była dyskusja? I popatrz, tak pomijając mnie, uwagę zwracają Ci ludzie, którzy mega dużo znaczą dla tego forum, mają tu spory i efektowny staż, którym możesz nogi myć jeśli chodzi o wiedzę kolekcjonerską. I przez swoje głupie postępowanie doprowadzisz do tego, że oni odejdą i zostaniesz z dzieciakami, którym nie będziesz w stanie odpowiedzieć na pytanie co do kogo wysłać, na jaki adres pisać i co zrobić by dostać się na trening jakiegoś team'u. Oczywiście z całym szacunkiem do tych dzieciaków, bo mam nadzieję, że wyrosną z nich ciekawi kolekcjonerzy, ale trudniej im to będzie osiągnąć jak zostaną sami, bez pomocy takich ludzi jak np. wspomniany Rob, Pycio, Pulpet, Śmietana, Agresor i wielu innych, których, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, niszczysz i którzy przez Twoje głupie zachowanie kiedyś dadzą sobie spokój i stąd się zmyją. I nie wiem czy ktoś Ci zapłaci grubą sumę za forum kolekcjonerskie na którym pisze się tylko co, gdzie, jak i wymienia adresami. Przemyśl to chłopie, bo uwierz, że mam wielką cierpliwość, ale ona też się kiedyś kończy. Tak ogólnie to nadal szczyć się ile dla tego forum zrobiłeś, naprawdę szanuję to, ale pamiętaj, że trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, a patrząc na Twoje zachowani myślę, że najwyższa pora. Bo już człowieku rady nie dajesz, gubisz się na każdym kroku.
I oczywiście znowu mi możesz zarzucić, że zgrywam mądralę i oceniam ludzi. Nie oceniam człowieku, to ocenianiem nie jest, piszę tylko co mi się nie podoba i czego akceptować nie mam zamiaru.
A tak nawiasem kolega Herdek pyta dlaczego po upływie tygodnia "przymusowej emigracji" nadal nie ma dostępu do forum.
którym możesz nogi myć jeśli chodzi o wiedzę kolekcjonerską. I przez swoje głupie postępowanie doprowadzisz do tego, że oni odejdą i zostaniesz z dzieciakami, którym nie będziesz w stanie odpowiedzieć na pytanie co do kogo wysłać, na jaki adres pisać i co zrobić by dostać się na trening jakiegoś team'u.
Nigdy nie mówiłem, że znam się na kolekcjonerstwie. Wcale się nie znam! I nie chce się znać, bo nie jestem kolekcjonerem. Kiedyś byłem, przez krótki okres. Moją działką jest coś innego i czasami tak sobie myślę, że dzięki temu jestem bardziej obiektywny. Wlepiam ostrzeżenia wszystkim, którzy złamali regulamin i co mieści się w zdrowym rozsądku. Nie patrzę na sympatie, liczbę postów albo autografów w kolekcji.
Tick napisał/a:
piszę tylko co mi się nie podoba i czego akceptować nie mam zamiaru.
To strzel focha i tupnij nóżką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum