To przez pewnego moda, którego instalowałem. Próbowałem go naprawić czterokrotnie, jak na razie bez sukcesów. W ciągu najbliższego tygodnia spróbuję to obczaić jeszcze raz
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
co jest u mnie gdy wysyłam wiadomości na PW i jak naciskam wyślij wyskakuje wiadomość wysłano jednak patrzę w wysłanych i tam nie ma żadnej wiadomości tylko jest w temacie DO WYSŁANIA proszę mi powiedzieć co mam zrobić i czy wiadomości w ten sposób dochodzą?
Klikanie w dany post działa chyba tylko na głównej, jeśli chodzi o ostatni post. Próbowałem to naprawić już pięciokrotnie, za każdym razem jednak w najlepszym wypadku po prostu nic się nie zmieniło. Może jakoś się pobawię w najbliższym czasie po raz kolejny.
[ Komentarz dodany przez: Michael900: Pon Maj 24, 2010 10:34 pm ] noo, zważywszy że teraz duużo czasu
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Mam taki problem można wiedzieć co jest??
piszę posta w mojej wymianie jednak gdy wchodzę na główną nie ma ostatnio dodanego posta wogóle w dziale wymiana zapodział się moj temat co jest?
Temat który założyłeś miał służyć wyjaśnianiu dlaczego ktoś ma taki a nie inny avatar. Niestety jak w większości tematów na tym forum poziom sięgnął dna i zamiast powodów wszyscy zaczęli tylko informować o tym. A po co informować skoro to wszyscy mogą zauważyć sami?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Pią Sie 20, 2010 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum