brawo panie moderatorze. przepraszam, że przytoczę PW, lecz muszę. Trzeba było troche Pana sprowokować, ale pokazał Pan tym samym, jak rozwój intelektualny.
Na pytanie gdzie było chamstwo, otrzymałem odpowiedź:
"Tam gdzie w moim opisie bylo przeklenstwo."
Ładnie to tak się mścić?! Mógł Pan sobie inny powód znaleźć...
Aha, jeżeli słowo gówniarz, to jest Wasz szczyt wulgaryzmu, to nie mam pytań
Dobrze, że w "powód" nie napisałeś wulgarność HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HAv
Ostatnio zmieniony przez Szymon Wto Sty 26, 2010 17:42, w całości zmieniany 2 razy
Nie ma to jak wybierać z wiadomości to co się chce.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Przepraszamy za dłuższą nieobecność spowodowaną zmianą serwera.
Wyszukiwarka naprawiona, podobnie kodowanie. Na razie mamy jeszcze problem z apostrofami, ale pracujemy nad tym. Jak widzicie inne błędy - piszcie w temacie.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum